Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super manga 63. fejezet – Vázlatok és SPOILER!!!

FIGYELEM!!! EZ A BEJEGYZÉS VÁZLATOKAT ÉS SPOILERT TARTALMAZ A DRAGON BALL SUPER MANGA KÖVETKEZŐ FEJEZETÉBŐL.

A következő fejezet hivatalos megjelenése előtt 6-7 nappal ki szoktak szivárogni vázlatok, melyek eddig minden esetben hitelesnek bizonyultak, tehát viszont láttuk őket a végleges formájukban.

Nincs ez másképp a 63. fejezet esetében sem, amit már mindenki izgatottan vár. A vázlatok összefoglalója magyarul:

Cím: “Merus elhatározása”
Jaco számonkéri Merus-t, hogy hol volt egészen eddig. Merus elnézést kér Jaco-tól, nem sok érdekes történik. Jaco elmondja, hogy Moro messze meghaldta már azt a szintet, amit egy Galaktikus Járőr kezelni tudna. Merus azt mondja tisztában van vele és azért van itt, hogy befejezze az edzést. “Edzést?” kérdezi Jaco. “Son Goku edzését,” mondja Merus.
Jaco megkérdezi, hogy Goku és a többiek hova tűntek.
Moro kérdőre vonja Merus-t, hogy micsoda is ő valójában, miután észreveszi, hogy Goku és a többiek eltűntek. “Hová lettek?” mondja Moro. “Kimenekítettem őket innen,” válaszol Merus. Moro azt mondja Merus-nak, hogy ne nézze őt teljesen ostobának, miközben az erőtér eloszlik.
Ahogy az erőtér eltűnik, Merus elmondja Jaco-nak, hogy nyer egy kis időt. Megrohamozza Moro-t és lecsap rá a botjával. Moro hárítja a támadást és rájön, hogy nem érzi Merus életenergiáját. “Te valamiféle Istenség vagy, ugye?” Merus vigyorog és újra lesúlyt Moro-ra. Moro kitér és utána ő támad rá Merus-ra, aki kitér majd pedig megnöveli a botját, hogy arcon csapja vele Moro-t. A támadás után Moro talpra áll, majd pedig letörli a vért az ajkáról. “Értem…” mondja Moro.

Forrás: Vázlatok | Összefoglaló

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések