Dragon Ball anime

Dragon_Ball_anime_logo

A Mega letöltési sebessége a Mega szervereinek terheltségétől függ.
A Mega letöltésekhez ajánlott böngészők: Opera, Chrome (a videókat ne próbáljátok meg Mega-n lejátszani!!!)
A Mega letöltési korlát elkerüléséhez regisztrálj egy ingyenes fiókot!!!
Alternatíva: mega.nz alkalmazás (regisztráció szükséges). PC: mega.nz/sync, Mobil: mega.nz/mobile
Ajánlott lejátszók: VLC Player, GOM Player. Mobil: VLC Player
Ezen az oldalon csak letöltési linkeket találsz. Indavideo, Videa stb. linkeket ne keress.

Magyar és Japán hanggal!
Az első 12 részhez nincs magyar szinkron!
A történet egy régi és messzi világban kezdődik egy kisfiúval, aki egyedül él egy erdőben és éli a nem mindenapi életét óriás halak fogásával, a fák kézzel való aprításával, a nagyapja kristálygömbjével és egy varázsbottal, mely egy szóra megnő, ha azt kívánja. Azt még tudni kell, hogy Goku nagyon jól harcol, így tud megélni az erdőben egymaga, mikoris belép az életébe véletlenül egy lány, akit Bulmának hívnak és ezeket a bizonyos kristálygömböket keresi.

Azt leszögezném, hogy itt ezen a világon a technika nagyon fejlett, ezt már Bulmánál is észrevehetjük az első néhány részben, mert olyan kapszulái vannak – amik egy gombnyomásra zsugorítanak tárgyakat -, melyekben lehet motort, biciklit, repülőt, sőt még házat is tartani, és mindez egy kapszulatartóban, a zsebében elfér. Goku tőle tanulja meg a külvilág rejtelmeit, például hogy mi is az a szemfesték, a rúzs vagy a zuhanyzó…. ja meg azt is, hogy meg tudja állapítani, mi a különbség a férfi és a nő között, mert eddig nem tudta (ez a jelenség egész érdekesen fog megjelenni a sorozatban, mert Goku taperolni fog szinte mindenkit, akivel találkozik az elején, utána már megtanulja).

A történetben még sok új szereplő jelenik meg, akinek leginkább a vicces oldalát mutatják be. Mondjuk ott van Krillin, aki a legjobb barátja lesz Gokunak és aki egy Shaolin iskolából jön. Vagy ott van még a Zseniális Teknős is, aki szexmániás, és akinél tanulni fog Goku és Krillin is, próbákat és nehéz feladatokat kell megoldaniuk, hogy minél erősebbek legyenek, mert szinte mindig harcolniuk kell vagy gonosz ellenség ellen, vagy a Harcitornákon, ami nagy szerepet tölt be a DragonBall világában és a kristálygömbökért folytatott harcban is. Vagy említhetném még Yamcha-t is, aki fél a nőktől, de emellett nagy harcos is.

Most jött el annak az ideje, hogy elmondjam, mi is az a kristálygömb. Ez egy különleges képességgel megáldott gömb, melyből 7 darab van. Ha összegyűjtöd az összeset, akkor teljesül egy kívánságod, és ha teljesült, akkor szétszóródik a Föld pontjain és mehet megint a harc a megszerzéséért. Viszont 1 évet kell rá várni, mert ennyi az a bizonyos idő, amíg újra aktiválódnak, addig csak értéktelen kövek lesznek. A Tenkaichi Budokairól, más néven a Nagy Harcművészeti Tornáról még annyit, hogy 3 évente rendezik meg és az egész Földről gyűlnek össze emberek, hogy megnyerhessék a viadalsorozatokat és ők legyenek az elsők.

A grafika régi stílusú, de nagyon élvezhető és tetszetős is, személy szerint nekem nagyon bejön, mert így a kis Goku és Krillint nagyon jól tudták ábrázolni a nagy fejükkel együtt. A zene illik a történethez és a kalandokhoz, mindig épp olyan szerzemény megy alatta, ami épp oda illik, ha vánszorgás, akkor lassabb és viccesebb zene, ha harc, akkor pedig erőteljesebb és akciódúsabb. A szereplők nagyon kidolgozottak és mindent megtudhatunk róluk a történet során, kinek mi a gyengéje vagy erőssége, vagy ki miért jött vagy ment. Minden egyes szereplőnek megvan a saját stílusa és akarata, és persze a vágya, ha a kristálygömbök a kezébe kerülnének.

Összességében szerintem nagyon kidolgozott, akciódús és kalandos kis verekedős anime, ahol sok harci technikát és varázslást tanulnak a szereplők, ami magával ragad minden nézőt és annyira leköti, hogy nem bírja abbahagyni, így volt ez nálam is…

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
error: FIGYELEM: Ez egy másolás védett tartalom.