Toriyama Archívum 006: Dragon Ball Complete Collection – 13. fejezet borító

Ez az illusztráció a Jump Comics által kiadott Dragon Ball Complete Collection (vagy Kanzenban) néven megjelent manga gyűjteméy 13. fejezetének borítóját díszítette. Magát a Dragon Ball Complete Collection 13. fejezetét 2003. június 9-én adták ki.

A 13. kötet borítója Goku-t is Piccolo-t ábrázolja (valamint Kami-sama -t), akik hesves harcot folytattak egymás ellen a 23. Harcművészetek Nagytornáján. Míg a csata iránti izgalom harcra ösztönözte Goku-t, addig Piccolo-t az égő bosszúvágy hajtotta. Heves csata dúlt kettejük között, amit Kami-sama fentről figyelt.

Ezek az érdekességek (tehát a Toriyama Archívum) az új hivatalos Dragon Ball weboldalon jelennek meg minden nap és egy-egy bejegyzés csak 24 órán keresztül érhető el. Ebben a cikk sorozatban a karakter dizájnokon át az interjúkig mindent bemutatnak, ami egy-egy nagyon ritka illusztrációt tartalmaz. Mi minden esetben megpróbáljuk felkuktatni ezeket a képeket a lehető legjobb minőségben, mert sajnos az eredeti cikkhez mellékelt kép elég gyatra minőségű és felbontású, viszont szerencsére megvannak a forrásaink.

forrás: dragon-ball-official.com

Vissza a Toriyama Archívumhoz

Dragon Ball Complete Collection - 13. fejezet borító
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések