Dragon Ball filmek

Dragon_Ball_anime_logo
A videók angol szinkronnal indulnak, válts át japán hangsávra!
A videókat nem mi készítettük, eredeti formájukban töltöttük fel.

Több film egyidejű letöltéséhez a JDOWNLOADER nevű programot érdemes használni.
Rövid bemutatóhoz KATTINTS IDE.

Dragon Ball 1. film:
A Vérrubintok átka

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Egy országot gonosz hadsereg ural, akik az értékes ásványi kincsek kibányászása érdekében lerombolják azt. Elbánnak egy falubéli férfivel, akinek lánya elhatározza, hogy megmenti az országot. A kislány elmegy segítséget kérni Zseniális Teknőshöz, és az útja közben találkozik Gokuékkal. Közben a király emberei meg a nyomukban vannak és a kristálygömbökért folyik a harc. Majd mikor odaérnek Zseniális Teknőshöz, akkor megállapítja, hogy Goku nagyon erős, és hogy inkább őt kéne megkérni, hogy védje és hogy mentse meg a faluját a zsarnok királytól…

Dragon Ball 2. film:
Alvó hercegnő az Ördög kastélyában

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Goku és Krillin meg akarja kezdeni az edzést Zseniális teknősnél, de zseniális teknős csak akkor lesz a mesterük ha elmennek az ördögi kastélyba és kiszabadítják az alvó hercegnőt és elhozzák a szigetére. Így Goku és Krillin belevág a nagy kalandba hogy kiszabadítsa a hercegnőt.

Dragon Ball 3. film:
A különleges kaland

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Chiaotzu császár felesége eltünt, Mester Shen azt javasolja a császárnak, hogy gyüjtse össze a hét sárkánygömböt és az egy kivánsággal vissza hozhatja a feleségét. Goku és Krillin beneveznek a nagy harcművészeti tornára aminek a házigazdája Chiatzu császár. Bora és fia Upa megpróbálják elrejteni a saját sárkánygömbjüket a császár katonái elöl, hogy ne kaparintsa meg a gonosz Shen mester. A sárkánygömbök keresésébe belekezd emelett Bulma is akinek a segítségére lesz Yamcha, Puar és Oolong.

Dragon Ball 4. film:
Az hatalomhoz vezető út

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Az eredeti Dragon Ball anime egy filmbe sürítve. A történet a legelejétől kezdődik, Goku találkozik Bulmával aki a hét sárkánygömböt keresi és megkéri Goku-t, hogy segítsen neki a felkutásában. Ezzel egy fergeteges kaland vaszi kezdetét, ahol találkoznak Yamchával, Zseniális Teknőssel és a többiekkel… A fő ellenség a Vörös Szalagrend hadsereg mert ők is a sárkány gömböket próbálják megszerezni. Goku új barátokat szerez és megvédi őket.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr

A Videótár több kisebb-nagyobb fejlesztés előtt áll.
Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor az alábbi lehetőségek egyikével megteheted!