Dragon Ball filmek

Dragon_Ball_anime_logo

A Mega letöltési sebessége a Mega szervereinek terheltségétől függ.
A Mega letöltésekhez ajánlott böngészők: Opera, Chrome (a videókat ne próbáljátok meg Mega-n lejátszani!!!)
A Mega letöltési korlát elkerüléséhez regisztrálj egy ingyenes fiókot!!!
Alternatíva: mega.nz alkalmazás (regisztráció szükséges). PC: mega.nz/sync, Mobil: mega.nz/mobile
Ajánlott lejátszók: VLC Player, GOM Player. Mobil: VLC Player
Ezen az oldalon csak letöltési linkeket találsz. Indavideo, Videa stb. linkeket ne keress.

A videók angol szinkronnal indulnak, válts át japán hangsávra!
Dragon Ball 1. film: A Vérrubintok átka

Videó letöltése | Felirat letöltése

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Hangsáv: Japán AC-3 2.0 192kbps, Angol AC-3 2.0 192kbps
írta: gokusan @ animeadditcs.hu
Ez a movie egy alternatíva a sorozathoz képest, mert az eleje a sorozat 10-15 részének felel meg, de utána már teljesen más a történet, ami ugyanúgy a kristálygömbök keresése. Csakhogy itt Bulmáék is keresik és egy bizonyos királyság is, mert az uralkodójuk egy elhízott ember. Az éhségét nem tudja csillapítani, mert megátkozták, és ezért szeretné minden áron megszerezni a kristálygömböket. Ennek a királynak a faluja az, amely szenved a zsarnoksága miatt, miközben ő a földjeiket túrja fel a rubintok után.

A falu egyik tagja, egy kislány elmegy segítséget kérni Zseniális Teknőshöz, és az útja közben találkozik Gokuékkal. Közben a király emberei meg a nyomukban vannak és a kristálygömbökért folyik a harc. Majd mikor odaérnek Zseniális Teknőshöz, akkor megállapítja, hogy Goku nagyon erős, és hogy inkább őt kéne megkérni, hogy védje és hogy mentse meg a faluját a zsarnok királytól, és itt kezdődik a történet… Ha tudni szeretnétek a végét, akkor nézzétek meg!!!

A grafika ugyanolyan mint a sorozaté, a zene is teljesen ugyanaz, ezért is tetszett nagyon az egész, ajánlom minden Dragon Ball fannak és annak, aki sok humorra és harcjelenetre vágyik.
Dragon Ball 2. film: Alvó hercegnő az Ördög kastélyában

Videó letöltése | Felirat letöltése

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Hangsáv: Japán AC-3 2.0 192kbps, Angol AC-3 2.0 192kbps
írta: gokusan @ animeadditcs.hu
A történetünk ott kezdődik, hogy Goku megy Zsniális Teknőshöz és Krillin is odafelé tart. Mikor mind a ketten odaérnek, akkor Zseniális Teknős szabályai szerint csak akkor fogadja őket tanítványaiul, ha hoznak neki egy szép és csinos lányt. Eddig teljesen Dragon Ballos a story (ez alatt azt értem, hogy a sorozatban levő első 10-20 részt átvették a mozi első negyedébe), de itt megváltozik, mert a mester nem azt mondja, hogy akárhonnan hozhatnak, hanem hogy menjenek el egy démon kastélyba és onnan hozzák el neki az alvó hercegnőt, és akkor tanítványaiul fogadja őket. Később kiderül, hogy ez az alvó hercegnő nem is egy emberi lény, hanem egy kristály, amit a démonherceg akar majd felhasználni céljául, de azt nem mondom el, hogy miért. Tehát Goku és Krillin útnak indul, nagy nehézségek árán oda is érnek, természetesen véletlenül ott van egy démonsereg, akikkel harcba is keverednek, és legyőzik őket. Közben Bulmáék is idejönnek Gokuék után, de Bulmát elrabolja a herceg, hogy megegyék majd díszvacsorának… És itt kezdődik ez az alternatíva, a többit megtudhatjátok, ha megnézitek.

A grafika és a zene teljesen Dragon Ballos, nem is fűzök hozzá többet, akinek tetszett a Dragon Ball sorozat, annak ez is tetszeni fog.
Dragon Ball 3. film: A különleges kaland

Videó letöltése | Felirat letöltése

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Hangsáv: Japán AC-3 2.0 192kbps, Angol AC-3 2.0 192kbps
írta: gokusan @ animeadditcs.hu
Hol is kezdjem, ez a történet a Dragon Ballhoz kapcsolatos, de mégse az, mert ugyanazok a szereplők, de más helyet foglalnak el. Példának okáért Ten-Shin-Han egy katona egy császárságban és ott a császár Chaozu, akinek még van néhány embere, akit felismerhetünk a sorozatból (pl. Blue tábornok a vörös szalag hadseregből itt a szolgája, és ebből a seregből még tűnnek fel ismerős arcok). De a történet nem itt kezdődik, hanem hogy Goku és Krillin végre eljutott arra a szintre a Zseniális Teknős edzései során, hogy el tudták tolni azt a nagy sziklát, amin a mester ült. És mivel ezt látta a mester, ezért hogy még erősebbek legyenek, elvitte őket abba a királyságba, ahol Chaozu a császár, az itt megrendezésre kerülő harcművészeti nagytornára, hogy még erősebbek lehessenek. Közben Chaozu katonái keresik az uralkodó elveszett babáját, és az egyik szolgája, aki mint ahogy a sorozatban Zseniális Holló tanácsolja neki (hogy mi lenne, ha összegyűjtenék a kristálygömböket, hogy megtalálhassák a babáját), ebbe bele is megy. De közben ennek a szolgának más a célja, mégpedig hogy azt kívánhassa, hogy ő lehessen a császár. Már náluk van 6 kristálygömb, a 7. Boránál van, a nagy indián főnöknél (őt is a sorozatban ismerhettük meg) és ő úgy határoz, hogy ő is elmegy erre a harci tornára. És az egész bonyodalom, ami jó kis történetté válik, itt kezdődik el igazán.

Mikor megnéztem, teljesen elámultam, hogy a sorozatból kivett karakterek mennyire jól viszonyultak ebben a szerepükben, és lehet ezt a moviet felfogni egy külön Dragon Ball történetnek.

A grafika és a zene még mindig tartja a sorozatbeli stílusát, és mit ne mondjak, nem is olyan nagy baj. Ajánlani tudom minden nagy Dragon Ball fannak és olyanoknak is, akik még nem látták a sorozatot, de egy nagyon hasonló történetre kíváncsiak.
Dragon Ball 4. film: Az hatalomhoz vezető út

Videó letöltése | Felirat letöltése

Videó Codec: AVC x264 8bit, Felbontás: 1920×1080
Hangsáv: Japán AC-3 2.0 192kbps, Angol AC-3 2.0 192kbps
írta: gokusan @ animeadditcs.hu
A történet tipikusan úgy kezdődik, mint a másik három movie. Goku találkozik Bulmával, és elindulnak keresni a kristálygömböket, hogy Bulma kívánhasson magának egy szeretőt. Gokut csak azért viszi magával, hogy legyen egy testőre, és mert Goku nem akarja a nagyapja 4 csillagos kristálygömbjét odaadni senkinek. Útközben találkoznak Yamchával és Oolongal is, de még Zsenális Teknős is feltűnik. Persze ez a történet is egy kicsit más, itt a főellenség a Vörös szalag csoport lesz, akik szintúgy keresik a kristálygömböket, azt mindenki tudja, hogy miért. Tehát leginkább ennek a bizonyos csoportnak a tagjaival kell szembeszállnia hősünknek, hogy megtalálhassák az összes gömböt. Ebben az 1 órás mozifilmben viszont nagyon sok humor szorult bele, és egy kicsit több bugyimutogatás is van. Persze itt nincsenek azok a hosszú harcok, mint a sorozatban, de minden harc nagyon ki van dolgozva.

Az egészben az a legszebb, hogy Dragon Ball GT-s a zenéje és a grafikája is, ami nagyon beleillik az egész sztoriba és tetszetőssé teszi azt.

Szerintem ez a movie volt a legjobb a Dragon Ball moviek közül, ezt ajálom mindenkinek a legeslegjobban. Persze előbb a sorozatot tessék megnézni, mert anélkül nem lehet érteni belőle szinte semmit, de magában is egy jó kis történet.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
error: FIGYELEM: Ez egy másolás védett tartalom.