Dragon Ball GT

Dragon_Ball_GT_logo
Ha problémát észlesz a letöltés során, jelezd emailben!
Magyar, Angol és Japán hanggal!
Ha nem magyarul indul egy rész, akkor váltsd át a hangsávot.
A feliratok csak a Japán hangsávhoz passzolnak, az angolhoz sosem készült felirat! A feliratokat a videó fájlok tartalmazzák, nem kell őket külön letölteni!
A videókat nem mi készítettük, eredeti formájukban töltöttük fel.

Több rész egyidejű letöltéséhez a JDOWNLOADER nevű programot érdemes használni.
Rövid bemutatóhoz KATTINTS IDE.

1. évad (1-16. rész)
Fekete Csillagos kristálygömbök Saga

2. évad (17-40. rész)
Baby Saga

3. évad (41-47. rész)
Super C17 Saga

4. évad (48-64. rész)
Gonosz Sárkányok Saga

írta: ike[212] @ animeadditcs.hu
A történet folytatódik Ubuu és Goku távozásával. Azonban egy indirekt kívánság során Goku megfiatalodik a fekete kristálygömbök és egy régi ellenség jóvoltából. A fekete kristálygömbök nem csak a Földön, hanem az egész univerzumban szóródnak szét, így hősünknek nincs más választása, ebben a testben kell felvennie a harcot (Egy 7 évesnek megfelelő testben).

Ebben a sorozatban Goku unokája, Pan is felcseperedett már. Goku és Trunks úgy döntenek, hogy felkutatják a kristálygömböket, persze nem minden úgy sül el, ahogy azt eltervezték. Pan az űrhajójuk indulása előtt elbújik a gépen és velük tart az űrbe. Gokunak és Vegitának sikerül elérnie a Super Saya-Jin 4-et. De ehhez még rengeteg megpróbáltatásban kell részt venniük.

A kevés rész ellenére (a másik kettőhöz képest) több főellenség is megjelenik és vannak, akik visszatérnek. Nagyon izgalmas, mindenki a figyelmébe ajánlom!
Dragon Ball GT Special: Goku öröksége

Letöltés

1. Hangsáv: Magyar, 2. Hangsáv: Angol, 3. Hangsáv: Japán (Felirat a japán hangsávhoz a videóban!)
írta: gokusan @ animeadditcs.hu
100 éve annak, hogy Goku megmentette a világot Beby-től, már senki sem él a legendás harcosok közül, kivéve egy vén öregasszonyt, aki nem más, mint Goku unokája, Pan és az ő unokája, Goku JR…

A kis Goku épp suliban van, és az óráról kijövet fellökik, de ő nem reagál semmit, pedig még a kedvenc tollát is elveszik. Otthon Pan nagynénje ezért jól megszídja, hogyha már edz, akkor álljon is ki magáért…

Pan nagynéni egy nap megbetegszik és Goku azt hiszi, hogy meg fog halni, ezért elindul megkeresni a kristálygömböket, hogy azt kívánhassa, hogy ne legyen beteg a nagymamája. Elindul a Paozu hegyre, hogy megkeresse a 4. csillagos kristálygömböt, és csatlakozik hozzá az a gyerek is, aki meglökte még anno a sulijában. Goku még mindig nagyon gyáva, sokat sír és harcolni se tud igazán a környező vadállatok ellen, akik megzavarják őket az esti szalonnasütés közben. Goku egy medve segítségére siet, de ismét cserbenhagyja a bátorsága és gyáván elfut, de a Papa maci segít rajta, miközben épp őt támadja egy óriás varacskosdisznó szörny. Ezt látván megjön az ereje és a bátorsága is, és itt kezd majd izgalmassá válni a történet…

Tessék megnézni, nekem igenis tetszett, mondjuk az eleje nem, de ez van. A grafika, zene, és minden egyéb DBGT-s, vagyis csak jót várhatunk tőle.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr

A Videótár több kisebb-nagyobb fejlesztés előtt áll.
Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor az alábbi lehetőségek egyikével megteheted!