Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball New Age (Malik)

dragon_ball_new_age_logo
A készítő, Malik kommentárja:
Helló olvasók, és üdvözlet a Dragon Ball New Age történeténél.
Akik nemtudnák, én vagyok Malik. Én vagyok az író, a rajzoló és a DBNA készítője.
Mint sokan közületek, én sem voltam elégedett azzal, ahogy abba hagyták a Dragon Ball GT sotozatot. Igazságtalanság, én mondom!
Aztán egy nap, úgy döntöttem, hogy létre hozok egy Dragon Ball sorozatot és vissza térek a manga gyökereihez! Aztán bumm! Megszületett a DBNA.
A történet a DBGT utáni időszakban játszódik, egy alternatív világban, ami a manga szerint játszódik. Ezért több eseményt is meg kellett változtatni.
Például a Super C17 Saga-t kellett teljesen átdolgozni. Az eredeti manga szerint a rossz fiúk testét nem szabad a pokolban tartani, így az egész pokolból elszökés, nonszensz, így a pokol harcos C17 soha nem történhetett volna meg!
Valamint, ahogy később ki fog derülni, a DBGT végét is módosítani kellett egy kicsit.
Emellett majdnem minden anime filler esemény, és sok karakter soha nem is létezett ezen az idővonalon, mert soha nem jelent meg Toriyama eredeti mangájában. Vagyis sem Broly, sem Janemba, sem Hirudegarn, sem Tarble, sem Suguro, stb. stb…
A DBNA idővonalában van BATTLE OF GODS és Dragon Ball GT, bár mindkettőben vannak eltérések, kevesebb a BATTLE OF GODS-ban és több a Dragon Ball GT-ben.
Annak érdekében, hogy ön gyorsan megértse a változásokat a DBGT és a manga közt, ezért létre hoztam külön egy 0. fejezetet, ami részletezi az összes idáig előforduló eseményt. Ne feledje, hogy ez nem a DBGT!
Kérem, hogy legyenek nyitottak és próbálják megérteni, hogy a GT anime katasztrófa volt néhányunknak, és élvezze a Dragon Ball világot, mint én.
De kezdek bele zavarodni, tovább a történethez!
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr