Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Online magyar szerver (2020)

Nemrég véget ért az első Dragon Ball Online magyar szerver béta tesztelése, de először biztos tudni szeretnéd mi ez az egész.

A Dragon Ball Online eredetileg egy koreai fejlesztésű, a címből adódóan Dragon Ball témájú, MMORPG játék, melynek első verziója 2010-ben indult útjára koreai szervereken, majd 2011-ben megnyíltak a tajvani és hongkongi szerverek is. Bár hiába volt ázsiára limitálva a hozzáférés, a rajongók mégis megoldották, hogy bárhonnan tudjanak játszani. 2012 végén a koreai fejlesztő cég becsődölt, ezért 2013-ban sorban leálltak a koreai, a tajvani és a hongkongi szerverek is. Ezt követően a rajongók próbálták kezükbe venni a dolgot, majd néhány év után sikerült elindítani az első szervert, innentől pedig csak felfelé volt. Az eredeti projekt érdekessége, hogy maga Akira Toriyama is résztvett benne és hát a tőle megszokott módon az egyes karakterek és helyszínek dizájnjának megtervezéséből vállalt oroszlánrészt.

  • A játék teljesen magyar fejlesztésűnek vehető, mivel a Dragon Ball Online magyar szerveren fut, magyarok foglalkoznak vele, és lesz magyar fordítás, plusz magyar cégek állnak mögötte.
  • A játék jelenleg csak részben angol, a következő patch után fog elkezdődni a teljes angol és magyar fordítás.
  • Kizárólag csak PC-n érhető el.
  • Minden rendszeren Windows XP-től kezdve Windows 11-ig garantáltan FPS és internet lagmentesen elfut.
  • Mivel a játék grafikai motorja 2010 óta nem volt fejlesztve, ezért nagyon gyenge gépeken is elfut (értsd: egy 15 éves gépen is elfut).
  • A játék teljes mértékben ingyen játszható, nincs semmilyen kötelező előfizetési opció vagy játékon belüli vásárlás. Természetesen saját döntés alapján lehet támogatni a projektet.
  • 3 játszható faj (Ember, Namek, Majin), 6 fő kaszt és 12 al-kaszt.
  • 7 hatalmas mapot lehet teljesen bejárni
  • Különféle questeken, eventeken és dungeonökben kalandozhatunk egyedül vagy egy guilben (utóbbi javasolt).
  • Folyamatos frissítés alatt áll a játék, pár hetente vannak új patchek.

Amennyiben érdekel a Dragon Ball Online Shinsei projekt, az alábbi weboldalon tudod letölteni, és a hivatalos Discord szerveren akármilyen kérdésre/problémára választ kapsz. Ezen kívül tartanak heti – két heti giveawayeket, és minden frissítésről ott számolnak be.

Dragon Ball Online magyar szerver
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések