Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super 94-98. rész SPOILEREK!!!

CSAK AZ OLVASSA EL EZT A BEJEGYZÉST, AKIT NEM ZAVAR HA MEGISMERI A KÖVETKEZŐ RÉSZEK TARTALMÁT!

Én először vasárnap olvastam erről, de nem találtam róla megerősítést, ezért nem foglalkoztam vele, aztán ma reggel a Dragon Ball Podcast HUN & SSJHUNters Team kiadott egy extra videót Dragon Ball Podcast BREAKING: MEGA HYPE! Ez lesz a 94-98 címmel és úgy éreztem foglalkoznom kell a dologgal, mivel azóta érkeztek biztos információk.
Ki emeltem mely infók biztosak és melyek nem. A megjelenési dátumok minden esetben biztosnak tekinthetők.

94. rész (megjelenés: június 11.)
Cím: A Gonosz Császárának feltámadása! A titokzatos bérgyilkosok?
Tartalom: Miután Goku befejezte Freeza beszervezését visszatér a Kapszula Vállalathoz. Ez idő alatt 4-es univerzum Pusztítás Istene Quitela kapcsolatba lép a 9-es univerzum Pusztítás Istenével Sidra-val, hogy titkos megbeszélést folytassanak Goku-ról és a 7-es univerzumról.

95. rész (megjelenés: június 18.)
Cím: A leggonoszabb! A legőrültebb! Freeza megvadul!!
Tartalom: Egy titokzatos csapat rajta üt Freeza-n és Goku-n miután visszatérnek Pokolból. Freeza átváltozik az arany formába és könyörtelenül lemészárolja az ellenséget. Goku ez idő alatt túlságosan elfoglalt, hogy megállítsa őt.

A 94. rész címe és tartalma már az előzetesből tudható volt, de a 95. rész címe és tartalma is meg lett erősítve Herms által, aki anno azon magazin szkenjét és fordítását tette közzé, melyben a 90-93 részek tartalma volt olvasható.

A következő részek közül a 96. és 97. címe az biztos, a tartalma nem, illetve a 98. rész címe nem ismert és a tartalma sem biztos.

96. rész (megjelenés: június 25.)
Cím: Eljött az idő! Irány az Üres Világ, ahol eldől az univerzumok sorsa.
Tartalom (nem megerősített): Freeza átpártol a 4-es univerzum táborába, így a 7-es univerzumnak kilenc taggal kell elindulnia a tornára… de valaki megjelenik.

97. rész (megjelenés: július 2.)
Cím: Ki fogja túlélni?! Az Erő Nagytornája kezdetét veszi!
Tartalom (nem megerősített): Az Erő Nagytornája végre kezdetét veszi! A 8 univerzum harcosai és istenei találkoznak az Üres Világban, és a Főpap tesz egy sokkoló bejelentést: a harcos, aki kiesik a ringből azonnal megsemmisül!

Ezen két rész címe szintén egy magazinban lett megerősítve.

Dragon Ball Super 94-98. rész SPOILEREK!!! 1
Forrás: db-z.com

98. rész (megjelenés: július 9.)
Cím: Ismeretlen
Tartalom (nem megerősített): Az univerzumok két csoportra oszlanak. Azokra, akik szövetkeztek Gokuék ellen a 11-es univerzummal, és akik nem. Goku azonnal izgatottá válik, hogy ennyi harcossal vette célba a 7-es univerzumot.

Ezen információk alapján még több, mint egy hónapot várni kell, mire láthatjuk torna első ütés váltását.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések