Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super film infók és előzetes

A 2018 végén érkező filmről szedtem össze pár dolgot, hogy minden egy helyen legyen.

Először Akira Toriyama sensei szavait tolmácsolnám nektek.

“A Dragon Ball Super film lesz a soron következő történet, mely az univerzum sorsáért folytatott “Erő Nagytornájának” katarzisát követően játszódik. Egy elhanyagolt témára fog rávilágítani, Freeza és a Saiya-jinek kapcsolatára, mely történet egy alkalomhoz illő félelmetes ellenfélhez vezet.

Akárcsak a Battle of Gods és a Resurrection ‘F’ esetében, úgy most is én írom a történetet, valamint sok dolgot saját magam fogok megrajzolni és megtervezni.
A helyzet az, hogy még sosem voltam ennyire elfoglalt, viszont volt egy kis időm gondolkodni az animén, amivel korábban nem tudtam eleget foglalkozni (nevet). Remélem ti is izgatottak vagytok.

Az anime hamarosan véget ér a TV-ben, viszont a Toyotaro által rajzolt nagyon népszerű Dragon Ball Super manga még egy ideig tovább folytatódik (jelenleg az 5. kötetnél tart). Ennek a története és stílusa egy kicsit különbözik az animétől, úgyhogy érdemes ránézni, én is így fogok tenni!”

Egy kis magyarázat: a Dragon Ball Super mangában még az Erő Nagytornája sem kezdődött el, jelenleg még a harcosokat szedi össze Goku.

A film 2018. december 14-én kerül bemutatásra a Japán mozikban. A filmet Tatsuya Nagamine rendezni, a történetet Akira Toriyama írja, az animációt pedig Naohiro Shintani felügyeli.

Ezen kívül kiadták a film első rövid ízelítőjét:

 

Kimentett képek Goku új ellenfeléről:

Dragon Ball Super film infók és előzetes 1

Dragon Ball Super film infók és előzetes 2

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések