Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super: “Future Trunks” saga promókép és infók

A Toei közzétette a 2016. június 12-én kezdődő “Future Trunks” saga első és fő promóciós képét.

 

futuretrunksarc_main_visual

 

A mesterséges emberek legyőzése után új fenyegetés veszélyezteti a jövőt! Egy férfi hirtelen megjelenik és tombolásával a kihalás szélére sodorja az emberiséget. Future Trunks megpróbálja felvenni vele a harcot, de a Super Saiya-jin ereje közel sem ér fel a férfi erejéhez, akit csak “Black”-nek hívnak. A jövőbeli Bulma elhatározza, hogy segítséget kér a múltból Goku-tól és Vegeta-tól. Fél év elteltével sikerül elég üzemanyagot összegyűjteni egy úthoz, azonban a félelmetes “Black” sakkban tartja Bulma-t és Trunks-t.

 

A képen Trunks mellett feltűnik Mai, aki Pilaf bandájához tartozott és a jelenben volt már találkoztak egymással (miután véletlenül egy kívánság miatt gyerekké változott a Pilaf banda).

 

yamada_tweet_every_week

 

A Fuji TV producere Osamu Nozaki szólt néhány szót a soron következő történeti szálról.

 

A “Future Trunks” saga egy kicsit más lesz, mint amit eddig a Dragon Ball Superben láttunk: egy csata mely túlmutat téren és időn, valamint az egész világot veszélyezteti. Majin Buu és Freeza után Gokuék ellenfele nem más, mint… Goku?
A fő promóciós kép eléggé rejtélyes, de elárulok egy titkot és azt mondom a felnőtt Trunks melletti személy nem más, mint Mai. Goku és Vegeta kemény harcot fog vívni, de meglepően fontos szerephez juthat Mai és Future Trunks is.

 

A Future Trunks saga 2016. június 12-én veszi kezdetét a 47. részben a következő címmel: “SOS a jövőből! Egy új Sötét ellenség tűnik fel!!”.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések