Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super Manga: 68. fejezet vázlatok és infók

Megérkezett a Dragon Ball Super manga 68. fejezet első 12 oldalának vázlata és azok összefoglalója.

A teljes fejezet január 20-án jelenik meg, előtte egy-két nappal még várhatók kiszivárgott oldalak a fejezetből.

Összefoglaló (12 vázlat oldal)

Cím: Granolah, a túlélő

Egy bolygót és romos épületeket látunk és Freeza seregéhez tartozó űrhalyókat a bolygó légkörében, illetve a füstön keresztül három Oozaru alakját. Egy következő jelenetben látunk valakit egy épületben bújkálni, mielőtt egy sebhelyes Oozaru felfedezné (megjegyzés: többen úgy gondolják a sebhely miatt, hogy ez az Oozaru nem más, mint Bardock).

Granolah hirtelen felébred, úgy tűnik, hogy egy múltbéli rossz emléket idézett fel álmában. Oatmeel megkérdezi, hogy ismét ugyan azt álmodta e (megjegyzés: most már biztos, hogy Oatmeel egy mesterséges intelligencia, nem pedig egy személy). Oatmeel elmondja, hogy minden rendben van és megszerezték OG73-i -t, valamint Goichi hajója eléggé megsérült, így nem vették üldözőbe.

Oatmeel azt javasolja Granolah-nak, hogy hibernálja magát, ugyanis még nagyon messze vannak az úticéljuktól. Granolah nemleges választ ad, mivel épp most kelt fel. Oatmeel megkérdezi, hogy még mindig gyűlöli e Freeza seregét, amire Granolah igennel válaszol. Oatmeel megjegyzi, hogy amióta Freeza meghalt, a serege csak semmirrekellőkből áll, és nincs mitől tartaniuk. Granolah is hallott már erről. Oatmeel azt mondj Granolah-nak, hogy felejtse el őket végre.

Granolah azt mondja semmi kétség, akik kiírtották a faját, a Cereal-okat, a Freeza seregéhez tartozó barbár majmok voltak. Úgy tűnik, hogy a bolyógjukkal együtt ők is mind elpusztultak. Már nincs akin bosszútállhatna, ezért nem érti miért gyötrik továbbra is a rémálmok. Oatmeel megkérdezi, hogy ezeket a majmokat Saiya-jineknek hívták e, amire Granolah igennel válaszol.

Beerus bolygójára vált a történet, ahol Goku épp megpróbálja elkapni a Jóshalat, hogy Whis beadhasson neki egy injekciót. A Jóshal nem tud aludni, ezért vitaminokra van szüksége, hogy végre pihenhessen. Vegeta meglepődik, hogy a halnak ilyen problémái vannak, amire Whis úgy reagál, hogy ilyesmi megtörténhet, és mikor nem tud aludni, az általában valami rossznak az előjele.

Vegeta ismét meglepődik, majd Whis azt mondja, hogy nem túl gyakran válik be ez az előrejelzés. Goku csalódott lesz, ugyanis azt remélte, hogy esetleg valami erős fickóval találkozhat.

Beerus ráförmed, amiért állandóan csak ilyesmikről beszél, és emiatt Beerus álllandóan bajba kerül. Goku nem érti Beerus miért ilyen mérges, amire Whist azt mondja, van rá oka bőven.

Goku végül folytatja az edzést Whisel és átvált Ultra Ösztönre, hogy elkezdhessék a harcot.

Saját megjegyzéseim: ezek szerint Granolah nem tudja, hogy van néhány Saiya-jin, akik túlélték a Vegeta bolygó pusztulását, illetve azt sem tudja, hogy Freeza-t feltámasztották és folytatja régi üzelmeit. Viszont ha nem a bosszú hajtja, akkor miért lopta el OG73-i -t, és mi lehet az úticélja?

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések