Dragon Ball Super Manga 71. fejezet vázlat oldalak és összefoglaló

Megérkezett a Dragon Ball Super manga 71. fejezet első 7 oldalának vázlata és azok összefoglalója.

A teljes fejezet április 20-án jelenik meg, előtte egy-két nappal még várhatók kiszivárgott képek a fejezetből.

Összefoglaló (7 vázlat oldal)

Cím: A Heeter-ek terve

A fejezet elején Whis megkérdezi Goku-t, hogy szerinte mi a lényeges különbsége közte és az angyalok között? Goku azt válaszolja, hogy neki nincs glóriája, mire Whis hirtelen eltalálja Goku-t a botjával. Whis elmagyarázza neki, hogy az angyalok állandóan az Ultra Ösztön állapotban vannak.

Goku azt mondja, hogy neki át kell változnia, hogy hozzáférjen az Ultra Ösztön erejéhez és a teste elkerülje a támadásokat, mire Whis azt mondja, hogy ez nem igaz. Whis elmagyarázza Goku-nak, hogy átváltozás nélkül is használhatja az Ultra Ösztön-t, mindössze nyugodt állpotba kell helyeznie az elméjét az adott helyzettől függetlenül, és a teste elkezd magától mozogni. Ezután Whis megmutatja hogy kerüli ki és irányítja a botját.

Ez Goku számára azt jelenti, hogy átváltozás nélkül kell elsajátítania az Ultra Ösztönt. Whis egyetért vele és azt mondja, hogy nem kell majd aggódnia a felhasznált energia és az időkorlát miatt. Goku jókedvűen mondja, hogy mindig gondban van, miután kifogy az energiából. Whis azt javasolja, hogy végső ütőkártyaként használja az Ultra Ösztönt egy csatában, mint átváltozást, de Goku azt válaszolja, hogy túl sok időt vesz igénybe… Whis megjegyzi, hogy nem mindig lesz annyi ideje…

Ezután Whis Vegeta-hoz szól, hogy elmondjon neki valamit. Whis elmagyarázza edzeni azt jelenti, hogy maguk mögött kell hagyniuk a saját múltjukat – és onnantól saját maguk riválisai kell legyenek. Vegeta teljesen összezavarodik ettől a kijelentéstől, mire Goku azt mondja teljesen nyilvánvaló, hogy minden nap erősebbé akar válni. Vegeta azt mondja már napok óta edzenek és egyértelmű, hogy már erősebbé váltak, szóval Whis miért mond neki ilyesmit? Whis elmagyarázza, hogy nemrég némi zavar érzett az univerzumban és csak óvatosságra inti őket.

Goku meglepődik és megkérdezi, hogy ez összefüggésben van e velük és egy újabb erős ellenség bukkan e fel. Whis válaszul azt mondja nem biztos benne, hogy a zavart okozó személy az ellenségük vagy sem…

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések