Dragon Ball Super Manga 74. fejezet vázlat oldalak és összefoglaló

Megérkezett a Dragon Ball Super manga 74. fejezet első 7 oldalának vázlata. Láthatjuk a Vegeta és Granolah közötti küzdelem kezdetét, illetve Vegeta próbál egy-két dolgot elmagyarázni Granolah-nak. A képek után elolvashatjátok azok rövid összefoglalóját.

A teljes fejezet július 20-án jelenik meg, saját magyar kiadásunk az utána következő egy hétben várható.

Fejezet címe: Vegeta vs. Granolah

A fejezet azzal kezdődik, hogy a Sugarian-ok biztonsági okokból evakuálják a várost. Visszatérve Vegata-hoz és Granolah-hoz, Vegeta elmondja neki, hogy a klónozós trükkje rajta nem fog működni, de Granolah azt válaszolja csak az erejével spórolt, hogy biztosan le tudja győzni Vegeta főnökét, Freeza-t. Vegeta megjegyzi Granolah-nak, hogy úgy tűnik nem tudja, miszerint a megmaradt Saiya-jinek már nem dolgoznak Freeza-nak, és az ellenségük.

Granolah nevet és azt gondolja Vegeta elárulná a főnökét csak azért, hogy mentse a saját bőrét. Oatmeel megszólal és azt mondja Goku is említette, hogy nem ő a rosszfiú, de Granolah rosszallóan reagál erre.

Vegeta elmondja, hogy még csak egy gyerek volt, mikor a Saiya-jinek megszállták a Cereal bolygót, így neki ehhez semmi köze. Granolah ennek ellenére sem változtat a tervén, miszerint bosszút áll az összes Saiya-jinen. Ha ez a helyzet, Vegeta sem áll le – kitörli Granolah-t és Granolah történelmét. A harc megkezdődik, Vegeta felrobbantja a talajt Granolah körül. A robbanás olyan nagy volt, hogy Oil teljesen meglepődik és néhány Sugarian-t is majdnem eltalált…

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések