Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

A „Dragon Ball Super: Super Hero” körüli hype egyre csak nő!

Ez a cikk, mely a Dragon Ball Super: Super Hero egyik érdekességével foglalkozik, eredetileg a hivatalos Dragon Ball weboldalon jelent meg.

Üdvözlünk a Namek Cikksorozatban, ahol a Namek részleg vezető írója részletesen elmagyarázza a Föld népének, hogy mi rejlik a Namekiak nagyszerűsége mögött!

Mindenki látta július 24-én a „Comic-Con@Home 2021” panelbeszélgetést?! Aki lemaradt volna róla, a videó során bejelentették a 2022-es Dragon Ball Super film hivatalos címét, és bepillantást nyerhettünk néhány hihetetlen koncepcióba a karakterekről és a látványról!

Rengeteg izgalmas új információt kaptunk a filmről, többek között a teljes címét, a „Dragon Ball Super: Super Hero”-t, új karakterterveket, melyeket maga Akira Toriyama rajzolt, valamint egy szuper menú videoklipet Gokuról!

Amit a Namek Cikksorozat mai részében szeretnék kiemelni, az Piccolo és a házának koncepciója!!! Mint az oldal Namek részlegének vezetője, az izgalom, hogy elárasztottak ezzel a sok új Piccolo-val kapcsolatos információval, túl sok ahhoz, hogy kezelni tudjam! Ezt az izgalmat szeretném ma megosztani mindenkivel.

Toriyama ikonikus színvilága visszatért!

Először is, nézd meg Piccolo karaktertervét a fenti videóban! A Dragon Ball Super: Super Hero filmben Piccolo dizájnja közelebb lesz Toriyama-sensei eredeti dizájnjához, mint a Dragon Ball anime és filmek hosszú története során bármikor!
A legutóbbi Dragon Ball Super filmig, a „Dragon Ball Super: Broly”-ig Piccolo karjának bizonyos részei rózsaszínűek voltak, az öve pedig kék. Ha azonban közelebbről megnézzük Toriyama-sensei eredeti illusztrációit, akkor a karjait sárga, az övét pedig piros színűnek látjuk.

A "Dragon Ball Super: Super Hero" körüli hype egyre csak nő! 1
Piccolo karakterterve a „Dragon Ball Super: Broly” filmhez
A "Dragon Ball Super: Super Hero" körüli hype egyre csak nő! 2
Weekly Shonen Jump 1995 No. 5/6
Dragon Ball Super: Super Hero
Dragon Ball Super: Super Hero
Dragon Ball Super: Super Hero

Ne értsetek félre, nagy rajongója vagyok a rózsaszín karú Piccolonak, de talán a színpaletta megváltoztatásának, hogy jobban hasonlítson az eredeti illusztrációkhoz, köze van ahhoz, hogy Toriyama-sensei többet dolgozott a Dragon Ball Super: Super Hero filmen, mint eddig bármelyik másikon.
Ráadásul úgy tűnik, hogy a sárga részek helye is megváltozott. Most már csak egy rész van a felkarján, és a bokáján lévő rész az Achilles-sarka körül összpontosul. Még mindig nem tudom levenni a szemem erről az egyszerűen lenyűgöző karaktertervről!

Piccolonak tényleg van egy háza?!

A karakterterv mellett Piccolo házát is leleplezték!!! Piccolo eddigi életmódjára visszagondolva nagy megdöbbenés volt látni, hogy tényleg van háza!

Tegyünk egy kis utazást az emlékeinkben, még azelőttre, hogy Piccolo Daimao (Szívtelen Sátán) Piccolo névre hallgatott volna, vissza a gyerekkorába, amikor még ő és Kami-sama egy személy voltak. 20-30 évet élt a Föld peremén, a Yunzabit-fennsíkon, és csak egy elhagyatott űrhajót nevezhetett az otthonának.

A "Dragon Ball Super: Super Hero" körüli hype egyre csak nő! 3
Dragon Ball manga 224. fejezet

Néhány száz évvel később, miután Piccolo Daimao-t (Szívtelen Sátánt) legyőzte Goku még gyerekkorában, Piccolo teljesen kiesett a képből. Tovább ugorva azutánra, hogy az utódja (Ifjú Sátán) összeolvadt Kami-samaval, egyszer csak arra eszmélt, hogy Kami-sama palotájában él.

A "Dragon Ball Super: Super Hero" körüli hype egyre csak nő! 4
Dragon Ball manga 418. fejezet

Sajnos ez minden információ, amit a mangából megtudhatunk, de a Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ film megjelenésekor Akira Toriyama elárulta, hogy Piccolo egy Mr. Satan tulajdonában lévő hegyen élt, nem is olyan messze Gohan házától.

A "Dragon Ball Super: Super Hero" körüli hype egyre csak nő! 5
A "Dragon Ball Super: Super Hero" körüli hype egyre csak nő! 6

Ezzel elérkeztünk a jelenbe, ahol végre Piccolo valódi házát is leleplezték!!! Sziklákkal és fákkal körülvéve, hát nem tökéletes hely a magányt kereső Piccolo számára?! Nem tudok túllépni azon, hogy még egy ilyen eldugott helyen is van postaládája! A házat Toriyama-sensei tervezte, és a legkevésbé sem illene a Namek bolygó világába, leginkább Saichoro-sama lakhelyéhez hasonlít.

A "Dragon Ball Super: Super Hero" körüli hype egyre csak nő! 7
Dragon Ball manga 271. fejezet

Az új filmben, úgy tűnik, még Piccolo házába is betekintést nyerhetünk majd! Mi itt a Namek részlegnél már alig várjuk a 2022-es megjelenést!

Kövessétek Facebook oldalunkat és weboldalunkat a 2022-es filmmel kapcsolatos legfrissebb infókért, illetve a hivatalos weboldalakat is.

dragon-ball-official.com, 2022db.com

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések