Dragon Ball Super: SUPER HERO – megjelenési dátum és új előzetes

A Jump Festa 2022. december 18., szombat és 19., vasárnap között zajlik, és az esemény Dragon Ball Super színpadán remek híreket jelentettek be:
A közelgő Dragon Ball Super: SUPER HERO film japán megjelenési dátuma 2022. április 22. lesz!!! Fontos megjegyezni, hogy ez mozi megjelenési dátum!!!

A nagy bejelentésen ott volt Masako Nozawa, Goku és Gohan japán hangja; és Toshio Furukawa, Piccolo japán hangja; valamint Gamma 1 és Gamma 2 újonnan leleplezett hangja, Hiroshi Kamiya és Mamoru Miyano!!!

És ha a megjelenési dátum még nem lenne elég hype, akkor egy új teaser trailert is bemutattak a filmhez!


Akira Toriyama kommentje:

Üdvözlök mindenkit, Akira Toriyama vagyok, a Dragon Ball eredeti szerző. A mostani „Dragon Ball Super: Super Hero” című anime filmhez a „Super” talán egy repetitívnek tűnik, de maga a film mindenképpen élvezetes lesz! Ezúttal is én írtam a történetet, a párbeszédeket és néhány karakter dizájn is tőlem származik, de ami még fontosabb: az animáció minősége különösen lenyűgöző!
Jelenleg még csak néhány képkockát láttam, de nagyon lenyűgözött. Izgatottan várom veletek, rajongókkal együtt a film bemutatóját, ami már nincs messze!

forrás: dragon-ball-official.com, @Herms98

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések