DRAGON BALL: THE BREAKERS – Új videojáték

DRAGON BALL: THE BREAKERS - Új videojáték 1
DRAGON BALL: THE BREAKERS
DRAGON BALL: THE BREAKERS - Új videojáték 2

A “DRAGON BALL: THE BREAKERS” című videojátékot 2022-es megjelenéssel a mai napon bejelentették!!! A Dragon Ball játékok között elsőként a BREAKERS egy többjátékos aszinkron online akciót kínál majd, melyben egy csoport játékos egyetlen másik játékos ellen fog küzdeni! Azok számára, akik nem tudják kivárni a megjelenést, egy globális béta teszt is érkezik majd Steam-en!

A csaták nyolc játékos között zajlanak majd, akik egy támadóra, azaz a “Raider”-re és hét “Survivor”-re (túlélőre) oszlanak, akiknek az lesz a feladatuk, hogy – ki nem találnád – túléljék a csatát!

A Túlélőknek a Szuper Időgép (Super Time Machine) által létrehozott időhasadékon keresztül kell elmenekülniük, miközben el kell kerülniük a könyörtelen Raider-t, akinek egyetlen küldetése van, hogy kiirtsa az összes Túlélőt!

Elsöprő erő!!! A halálos “Raider”-nek nincs párja!

Lehet, hogy a Raider egyedül van, de több mint elég erős ahhoz, hogy ezt kompenzálja! Ráadásul bizonyos feltételek teljesítésével fokozatosan egyre erősebb lesz. Amennyiben eléri végső formáját, mindenki számára ismeretlen hatalomra tesz szert, és képes lesz egy csapásra elintézni az összes Túlélőt!!!

7 civil “Túlélőnek” 5-ös harcierővel kell élve kijutnia!!!

Ami igazán egyedivé teszi a “DRAGON BALL: THE BREAKERS” játékot, az az, hogy a túlélők csapata hétköznapi civilekből áll! Emlékezzünk vissza egy pillanatra a Cell történetívre. Képzeld el, hogy egy egyszerű civil vagy, aki éli a mindennapjait Ginger Townban, amikor a félelmetes Cell megjelenik, hogy életerőt keressen és elnyelje… Ami ezután következett, az minden idők legborzalmasabb bújócskája lehetett! És mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a BREAKERS-ben pont olyan civilek bőrébe bújhatsz, mint ők!

De hogyan remélheti egy csapat, szinte erőtlen Túlélő, hogy túléli a gonosz Raider támadását? Egyszerű. A térképen szétszórt tárgyakat, a rendelkezésedre álló képességeket és a “Dragon Change” technikát kell használnod, amely átmenetileg egy Z harcos erejével ruház fel! Amennyiben használod ezt a három eszközt, eldöntöd mikor a legjobb menekülni és mikor a legjobb harcolni, valamint ha egy pillanatnyi késlekedés nélkül aktiválod a Szuper Időgépet, akkor talán élve megúszod!!!

Nézd meg, hogyan zajlik egy igazi csata a “DRAGON BALL: THE BREAKERS”-ben az alábbi előzetesben!!!

A következő platformokra jelenik meg: PlayStation 4/Nintendo Switch/Xbox One/PC (Steam)

forrás: en.dragon-ball-official.com

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr

Hasonló bejegyzések