Dragon Ball Z anime

Dragon-ball-z-logo
Ha problémát észlesz a letöltés során, jelezd emailben!
Angol, Japán és Magyar hanggal!
Ha nem magyarul indul egy rész, akkor váltsd át a hangsávot.
A feliratok csak a Japán hangsávhoz passzolnak, az angolhoz sosem készült felirat!
A videókat nem mi készítettük, eredeti formájukban töltöttük fel.
A VIDEÓK MINŐSÉGE 1080p

Több rész egyidejű letöltéséhez a JDOWNLOADER nevű programot érdemes használni.
Rövid bemutatóhoz KATTINTS IDE.

1. évad (1-39. rész)
Saiya-jin Saga

2. évad (40-74. rész)
Namek és Ginyu Kapitány Sagák

3. évad (75-107. rész)
Freeza Saga

4. évad (108-139. rész)
Garlic Jr., Trunks és Android Sagák

5. évad (140-165. rész)
Imperfect Cell és Perfect Cell Sagák

6. évad (166-194. rész)
Cell Játékok Saga

7. évad (195-219. rész)
Nagy Saiyaman és Harcművészetek Nagytornája Sagák

8. évad (220-253. rész)
Babidi és Majin Buu Sagák

9. évad (254-291. rész)
Fúzió és Kid Buu Sagák

A történet szinte ott folytatódik, ahol abbamaradt, csak néhány dolog változott: Goku és ChiChi felnőttek és összeházasodtak, a többi karakter is tapasztaltabb és idősebb lett, ez különösen Gokun és Krillinen látszódik. Gokuéknak született egy gyerekük, Gohan, aki Goku nagyapjának, Gohannak a nevét és Goku erejét örökölte. Így éltek békében, míg egy furcsa idegen Raditz meg nem jelenik a Földön és elrabolja Gohant, ezért Gokunak és Sátánnak össze kell fogniuk, hogy legyőzhessék. Raditz Gokut folyton „Kakarotto”–nak hívja és arról mesél, hogy mindketten egy úgynevezett „Csillagharcos” fajhoz tartoznak, és hogy már csak 4-en vannak a fajtájukból. A Raditz elleni harcban meghal Goku és ellenfele is, de Raditz közli, hogy már csak 1 évük van, mert jön a másik két Csillagharcos is, nem fognak kegyelmezni, és ezzel a mondatával meg is hal. Sátán Gohant elviszi edzeni, és a többiek is ezek hallatán követik a példájukat. Goku is, aki a mennyben készül fel egy ottani nagymester által, aki egy igen furcsa és erős élőlény….. és még csak most fognak következni az izgalmas részek, de ezt csak akkor tudhatjátok meg, ha megnézitek.

A kalandok fokozatosan nőnek és lesznek izgalmasabbak. A helyszínek szinte mindenhol az űrben, a Földön, a mennyben, a pokolban, a jövőben és még sorolhatnám, hogy hol is zajlanak le. A nagytornák már háttérbe szorulnak és ha be is neveznek hőseink egyre, akkor is történik valami nagy kalamajka és el kell hagyniuk a küzdőteret.

A kérdésekre, hogy kik a Csillagharcosok, Gokut miért hívta Raditz (aki valójában a testvére) Kakarottonak és hogy mi lesz a közelgő Csillagharcosokkal? Ez csak a megnézése során fog kiderülni.

A zene ugyanolyan jól komponált, mint amilyen a sima Dragon Ballban volt, a grafika az elején még sima Dragon Ballos, de a sorozat menetével változik és egyre szebb és kidolgozottabb lesz.

A karakterek továbbra is jól kidolgozottak, és részletesek, a régiek egy kicsit háttérbe szorulnak az újak miatt, de az újak megállják a helyüket. A történetben nőnek és öregednek, majd újabb és újabb erős karakterek jelennek meg. Vehetjük példának, hogy Gohan felnő és lesz egy gyereke, vagy Gokunak is születik még egy fia.

A harcok mégjobban kidolgozottabbak és eseménydúsabbak, új varázslatok és technikák is szerepet kaptak, és ezek nagyon hasznosak is lesznek a főellenfelek ellen, mivel ezeknek az ellenfeleknek a szerepe is megnő. Ezeket a harcokat húzzák el általában a legjobban, de olyan sok akció és izgalom van bennük, hogy érdemes őket végignézni és a hőseinkel együtt izgulni.

A kalandozás sem szorul háttérbe éppúgy, mint ahogy a kristálygömbök sem (általában vagy ezekért vagy a világuralomér folyik a harc). Az egész sorozat még mindig tartja a humorban, izgalomban és akciókkal teli történetét egy kicsit több harcjelenettel fűszerezve.

Összegezve, a Dragon Ball stílusával több akció, humor és harcjelenettel telt új, de mégis régi sorozatot kapunk.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr

A Videótár több kisebb-nagyobb fejlesztés előtt áll.
Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor az alábbi lehetőségek egyikével megteheted!