Dragon Ball Z: Kakarot DLC 1 összefoglaló

2020. április 28-án elérhetővé vált az „A NEW POWER AWAKENS Part 1” DLC tartalma a Dragon Ball Z Kakarot játékhoz, mely első körben kizárólag Season Pass-szal érhető el, csak később majd lehet külön megvásárolni az „A NEW POWER AWAKENS Part 2” DLC-vel együtt, amiről sajnos még semmit nem tudni.

„Egy rejtélyes hang által kalauzolva Goku és Vegita egy különös új helyen találják magukat. Itt a két Csillagharcos keménnyebben edz, mint valaha, hogy az erejük egy teljesen új dimenzióját fedezzék fel.”

A Whis-szel való edzéssel elérheted a Super Saiyan God formát, majd pedig a Beerus elleni harccal tesztelheted újdonsült erődet.

A DLC-vel elérhetővé válnak még:

  • Új itemek, amik extra XP-t adnak.
  • Új Soul Emblemek
  • Új mellékküldetések
  • és egyebek…

Az új játékosok számára az „A NEW POWER AWAKENS Part 1” DLC tartalma már a fő történeti szál befejezése előtt elérhetővé válik.

Season Pass megvásárlás: PS4 | Xbox One | Steam (PC)

Dragon Ball Z: Kakarot DLC 1 összefoglaló 1

❗❗❗ SPOILER ALERT ❗❗❗

Ryosuke Hara, a játék vezető producere adott választ arra, hogy a DLC miért nem követi a Battle of Gods film történetét:

„Ne feledjétek, hogy ez a DLC nem követi a film történetét, egy saját, eredeti megközelítést kapott, és elsősorban a harcokra összpontosít.”

Ezen kívül a DLC-ben Whis is beszél róla, hogy ez a találkozás Goku-val és Vegita-val csalásnak számít és nem így kellett volna történnie.

A teljes írás a PlayStation.Blog -on jelent meg tegnap és ezen kívül még azt taglalja milyen új kihívást és tartalmakat hoz a DLC. Szó esik benne arról is, hogy az „A New Power Awakens – Part 1, Part 2” DLC-ken kívül érkezni fog még egy nagyobb DLC a játékhoz, mely egy teljesen új story saga, egy teljesen új történet lesz

Az eredeti írás

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések