Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Egy új Dragon Ball Super film érkezhet a következő években?

Amerika és az Egyesük Királyság után végre Japánban is megjelent a Dragon Ball Super: Broly DVD és Blu-ray kiadása és az egyik változat tartalmaz egy Kiskönyvet tele érdekességgel és plusz infóval.
Nos, ez a Kiskönyv tartalmaz egy Akio Iyoku-val készített interjút, aki a Dragon Ball franchise bővítéséért is felelős csapat vezetője, és ebben az interjúban elhangzik, hogy egy új Dragon Ball Super film érkezik majd valamikor. Az interjú tartalmazza még a Norihiro Hayashida gondolatait is

Az eddig rendelkezésre álló angol fordítás alapján itt a magyar változat:

Iyoku: Folyamatosan készítjük elő a következő Dragon Ball Super filmet. Broly rendkívül erős volt, úgyhogy ez alkalommal teljesen más irányban haladunk majd. Elég magasra emeletük a lécet Broly-val, úgyhogy megpróbáljuk elkerülni a kiégést. Azt hiszem, a Dragon Ball innen fog folytatódni, úgyhogy szeretnénk ha mindenki figyelné mi következik legközelebb.

Hayashida: Rengeteg dolgot kell még megvizsgálnunk, hogy megugorjuk azt a lécet. A Broly filmnél annyira elszállt velünk a ló a stábot és szakembereket tekintve, hogy még szerintem se tudnánk ennél jobbat csinálni. Viszont ezzel a tapasztalattal a kezünkben azon leszünk, hogy még feljebb és feljebb törjünk.

Iyoku: Rengeteg dolog van, amit nem léptünk meg, úgyhogy bármi is jön legközelebb, szerintem még ennél is elképesztőbb lesz. Kérlek várjatok türelemmel

Ez előkészületek, amikről Iyoku beszélt, azok még annyira kezdeti stádiumot jelentenek, hogy 2019-es, de talán még 2020-as megjelenést se várjon senki. A hivatalos bejelentés lesz az, ami majd megerősíti a dátumot.

A Broly filmet is majdnem egy évvel a japán mozipremier előtt jelentették be, akkor még szimplán Dragon Ball Super filmként, úgyhogy elég hamar tudni fogjuk, hogy mikor érkezik majd az új film.

Az anime sorozat folytatását ez nem fogja egyáltalán befolyásolni, ezért senki ne keseredjen el.

A Toei Animation most 1000%-kal az augusztusban érkező One Piece: Stampede filmre koncentrál, így ez késleltethet minden, még be nem jelentett sorozatot és filmet, ami az ő kezük alatt készül.

Kérlek ne dőljetek be olyan cikkeknek és videóknak, amik már az új film 2020-as megjelenését hirdetik, ilyet senki nem mondott és írt le hivatalos forrásban. Én már belefutottam egy ilyenbe, hagytam is ott egy szép kommentet, hogy nem kéne kamu infókat terjeszteni.

Japán forrás, így ha valaki tud japánul, megbizonyosodhat benne a valóságtartalmáról: [link]
Ez pedig az angol fordítás: [link]

Amint elérhető lesz a teljes oldal fényképe vagy szkenje, ami az interjút tartalmazza, úgy újra megosztjuk ezt a bejegyzést.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések