Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

“Future Trunks” visszatér a Dragon Ball Super-ben

Indul a Future Trunks sztori!
2016. június 12-én a Dragon Ball Super-ben egy új történeti szál veszi kezdetét. Miután Goku és hőseink befejezték a 6-os Univerzum elleni viadalt, Trunks ismét visszatér a jövőből és megjelenik előttük.

A “Future Trunks Arc” új cselekményeket és karakterek hoz majd a Dragon Ball univerzumba, melyek Akira Toriyama vázlatai alapján készülnek.

Miután legyőzte Cell-t, Trunks jövőjében békének kellene lennie. Vajon mi történhetett, hogy újra visszautazott az időben…?

Ki lehet az új ellenség?

A várva várt új fejezet június 12-én veszi kezdetét.

super_trunks_designs_edited

A bejelentés és a karakter dizájn megjelenése után Akira Toriyama is ígéretet tett, hogy kommentálja a dolgot…

toriyama_super_trunks_quote

Az idősebb Trunks hosszú idő után tér vissza a sorozatba a Dragon Ball Super-en keresztül. A szerkesztőség ötletei alapján írtam meg az új történetet. Mint legutóbb, úgy most is írtam egy vázlatot, ami alapján a forgatókönyv írók ki tudják dolgozni az egyes részeket, így hozzá tudnak adni dolgokat, változtatni tudnak dolgokon vagy bővíteni tudják az ötleteimet.
Annak ellenére, hogy milyen erős lett, Trunks épphogy el tudott szökni a jövőből.

A jövőben békének kellene lenni, vajon mi történhetett abban a világban!?

És aki lehet ez az ellenség, akit még Trunks sem tud legyőzni, Black Goku? (Nos talán a neve alapján el tudjátok képzelni milyen lehet)

Egy csata, ami túllép téren és időn, valamint magával rántja a Pusztítást Istenét, Kaioshin-t, de még Zeno-sama-t is! Sok rejtély várható!

Történik néhány zavaró változás az idő síkban itt-ott, tartsatok velem. Mindenre fény derül, ebben a szórakoztatót történetben.

Még én sem ellenőriztem a végleges forgatókönyvet.

Élvezzük ezt együtt (nevet)!!

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések