Ma, tehát május 9-én a Goku napon, elindult az új hivatalos Dragon Ball weboldal mely immáron nemzetközi, azaz japán, angol, német, francia és spanyol nyelven is elérhető. Szépen fokozatosan fogják átszoktatni a japán rajongókat is az új oldalra, míg végül a dragonball.news-on csak egy átrinyítás lesz. Természetesen ezután is elhozunk nektek magyar nyelven minden Dragon Ball-al kapcsolatos infót.

De van ennél fontosabb hír is, miszerint bejelentésre került, hogy 2022-ben érkezik egy új Dragon Ball Super film. Egyelőre ennél többet senki nem tud, valószínűleg még idén érkezik majd egy teaser trailer mellyel együtt leleplezik a bemutató dátumát is.

Az új filmet Akira Toriyama kommentjével jelentették be:

A Dragon Ball Super: Broly után egy teljesen új film van készülőben.
Ahogy az előző film esetében, úgy most is én felügyelem a történet és a dialógusok kidolgozását, hogy ez is egy lenyűgöző film legyen.
Még nem igazán árulhatok el semmit a történet kapcsán, de készüljetek fel néhány szuper és szórakoztató összecsapásra, és egy olyan karakterre, akire biztos nem számítotok.
Feltérképezünk néhány ismeretlen területet a vizuális megjelenítés kapcsán, hogy a közönségnek egy bámulatos élményben legyen része, úgyhogy remélem ti is izgatottan várjátok majd az új filmet.

Új Dragon Ball Super film 2022-ben 1
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések