VISSZATÉR A DRAGON BALL SUPER ANIME 2020-BAN?

Továbbra is rengeteg helyen, Facebook-on, Twitter-en, Instagram-on stb., felbukkannak ilyen-olyan posztok melyek a Dragon Ball Super anime 2020-as visszatérését jósolgatják vagy éppen kész tényként osztják meg.

Viszont a jelenlegi válasz a kérdésre, hogy visszatér e 2020-ban a Dragon Ball Super anime, az egyértelműen nem.

Aki csak egyszerűen Dragon Ball rajongó és nem néz más animéket, az bizonyára nem tudja, hogy Japánban jelenleg minden mainstream anime sugárzása leállt és minden újonnan érkező anime premierjét bizonytalan időre elhalasztották. Az animátorok tudnak home office dolgozni, viszont a jelenlegi járvány helyzetben elrendelt szabályozások miatt a szinkronokat nem tudják felvenni, hiszen a szinkronszínészeknek otthon nem áll rendelkezésre a megfelelő környezet és technika erre a munkára.

A másik ok, amit már a témával foglalkozó előző posztban is írt Trén, hogy a Dragon Ball kreatív munkájáért felelős csapat Akira Toriyama következő nagy dobására vár. A Moro-saga már az indulása előtt is manga exkulzívként lett bejelentve, azóta viszont ennek az oka is kiderült, miszerint a történetért nagyrészt Toyotaro felelős, Toriyama csak felülbírálja őt, ha szükséges. Persze ez nem jelenti azt, hogy sose fogjuk látni a Moro-saga -t az animében, viszont az biztos, hogy Toriyama dolgozik valamin, ami nélkül nem akarnak előre lépni az anime folytatását illetően, és aki egy kicsit is ismeri Akira Toriyama-t az tudja, hogy nem szokta elkapkodni a dolgokat.

Vissza fog térni a Dragon Ball Super anime valamikor? Igen, határozottan folytatódni fog, de erre még valószínűleg várnunk kell egy-két évet. Azonban, ha nem megbízható vagy nem hivatalos forrásból azt olvassátok, hogy a Dragon Ball Super anime 2020-ban visszatér, az mindenképpen hazugság.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések