Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a dragonballhungary.hu weboldalára vagy Facebook oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket.

A dragonballhungary.hu weboldalon található lefordított szövegek a Szerzők szellemi tulajdona. Az eredeti művek szellemi jogtulajdonosai a Bird Studio, a Shueisha, a Fuji TV, a Toei Animation, a FUNimation, a BANDAI NAMCO és a Sony Pictures Television Central Europe Kft.

A lefordított szövegek Szerzői fenntartják minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó tartalmat és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A lefordított szövegek Szerzői előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A weboldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A dragonballhungary.hu weboldalon található lefordított szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A lefordított szövegek Szerzői követelhetik a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A weboldalról értesüléseket megosztani csak az átvenni kívánt tartalom hivatkozásának megosztásával lehetséges és jogszerű.

A weboldalon felhasznált hírek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Amennyiben ön nem tesz eleget a fent említetteknek, úgy néhány példával élve az alábbi következényekkel járhat:
- Jogi megkeresésünkre weboldalának tárhelyszolgáltatója blokkolhatja weblapja elérését és a hozzáférhetőséget.
- Jogi megkeresésünkre VPS szolgáltatás esetén az üzemeltető cég részben vagy teljes egészében korlátozhatja a VPS-hez való hozzáférést.
- Szerzői jogi visszaéléssel kapcsolatos megeresésünkre a közösségi platformok üzemeltetői nem csak a jogsértő tartalmat távolíthatják el, de megszüntethetik a közösségi platformon üzemeltetett oldalát, profilját, csatornáját.

Amennyiben olyan tartalmat fedez fel a weboldalunkon, ami sérti az ön, önök vagy cégének szerzői vagy egyéb jogait, úgy keressen fel minket az info@dragonballhungary.hu email címen és eltávolítjuk azt, amennyiben bizonyítani tudja, hogy az említett tartalom az ön, önök vagy cégének szellemi tulajdona.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
error: FIGYELEM: Ez egy másolás védett tartalom.