Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a dragonballhungary.hu weboldalára vagy Facebook oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket.

A dragonballhungary.hu weboldalon található tartalom a Szerzők szellemi tulajdona.

A Szerzők fenntartják minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó tartalmat és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Szerzők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A weboldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A dragonballhungary.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Szerzők követelhetik a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A weboldalról értesüléseket megosztani csak az átvenni kívánt tartalom hivatkozásának megosztásával lehetséges és jogszerű.

A weboldalon felhasznált hírek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Amennyiben ön nem tesz eleget a fent említetteknek, úgy néhány példával élve az alábbi következényekkel járhat:
– Jogi megkeresésünkre weboldalának tárhelyszolgáltatója blokkolhatja weblapja elérését és a hozzáférhetőséget.
– Jogi megkeresésünkre VPS szolgáltatás esetén az üzemeltető cég részben vagy teljes egészében korlátozhatja a VPS-hez való hozzáférést.
– Szerzői jogi visszaéléssel kapcsolatos megeresésünkre a közösségi platformok üzemeltetői nem csak a jogsértő tartalmat távolíthatják el, de megszüntethetik a közösségi platformon üzemeltetett oldalát, profilját, csatornáját.

Amennyiben olyan tartalmat fedez fel a weboldalunkon, ami sérti az ön, önök vagy cégének szerzői vagy egyéb jogait, úgy keressen fel minket az info@dragonballhungary.hu email címen és eltávolítjuk azt, amennyiben bizonyítani tudja, hogy az említett tartalom az ön, önök vagy cégének szellemi tulajdona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on tumblr
Tumblr