Szerzői jogok

For english please scroll down to the bottom of the page!!!

Azzal, hogy belép a dragonballhungary.hu weboldalára vagy Facebook oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket.

A dragonballhungary.hu weboldalon található lefordított cikkek, hírek és interjúk szövegei a Szerzők szellemi tulajdona.

Az oldalon található hivatalos Dragon Ball anime sorozatok, filmek és mangák szellemi jogtulajdonosai a Bird Studio, a Shueisha, a Fuji TV, a Toei Animation, a FUNimation, a BANDAI NAMCO és a Sony Pictures Television Central Europe Kft. Ezen tartalmakkal kapcsolatos szerzői jogi igényt, csak a felsorolt cégek vagy azok jogi képviselői nyújthatnak be.

A rajongói anime sorozatok és mangák publikálásához, valamint fordításához a készítők írásos engedélyt adtak.

A lefordított cikkek, hírek és interjúk Szerzői fenntartják ezen tartalmak bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó tartalmat és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A lefordított cikkek, hírek és interjúk Szerzői előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos ezen tartalmak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Ezen tartalmak egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult ezen tartalmak így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A dragonballhungary.hu weboldalon található cikkek, hírek és interjúk szövegei szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül ezen tartalmakat tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A lefordított cikkek, hírek és interjúk Szerzői követelhetik a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A weboldalról értesüléseket megosztani csak az átvenni kívánt tartalom hivatkozásának megosztásával lehetséges és jogszerű.

A weboldalon felhasznált cikkek, hírek, interjúk és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Amennyiben ön nem tesz eleget a fent említetteknek, úgy néhány példával élve az alábbi következényekkel járhat:
- Jogi megkeresésünkre weboldalának tárhelyszolgáltatója blokkolhatja weblapja elérését és a hozzáférhetőséget.
- Jogi megkeresésünkre VPS szolgáltatás esetén az üzemeltető cég részben vagy teljes egészében korlátozhatja a VPS-hez való hozzáférést.
- Jogi megkeresésünkre felfüggeszthetik vagy megszüntethetik weboldalának domain címét.
- Szerzői jogi visszaéléssel kapcsolatos megeresésünkre a közösségi platformok üzemeltetői nem csak a jogsértő tartalmat távolíthatják el, de megszüntethetik a közösségi platformon üzemeltetett oldalát, profilját, csatornáját.

Amennyiben olyan tartalmat fedez fel a weboldalunkon, ami sérti az ön, önök vagy cégének szerzői vagy egyéb jogait, úgy keressen fel minket az info@dragonballhungary.hu email címen és eltávolítjuk azt, amennyiben bizonyítani tudja, hogy az említett tartalom az ön, önök vagy cégének szellemi tulajdona.

The official copyright owners of the Dragon Ball anime series, movies and mangas is Bird Studio, Shueisha, Fuji TV, Toei Animation, FUNimation, BANDAI NAMCO and Sony Pictures Television Central Europe Ltd. Only the listed companies or their legal representatives can file a copyright claim against this contents.

If you discover any content on our website which is copyrighted by your company, please contact us at info@dragonballhungary.hu and we will remove it if you can prove that the content in question is your our your company's intellectual property.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr