Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

DBH Érdekességek #20

A DBH Érdekességek rovatban ma olvashattok Dragon Ball Z: The Real 4-D mozis különlegességről.

A Dragon Ball Z: The Real 4-D egy Dragon Ball-os élmény és kaland volt 2016-ban és 2017-ben a Japán Universal Studio parkban.

A 2016-os címe Dragon Ball Z: The Real 4-D volt és Dermesztővel küzdöttek meg Goku-ék, viszont a 2017-es a Dragon Ball Z: The Real 4-D at Super Tenkaichi Budokai címet kapta és az ellenfél God Broly volt.

God Broly: sok információ nem áll rendelkezésre. Erősebb, mint az SSJ Blue, könnyen legyőzi Goku-t, kinézetre pedig kombinálták az LSSJ formáját, az SSJ3-at és a két előre lógó hosszú tincs ad egy kis SSJ4 érzetet is. Ez a forma a The Real 4-D vetítéseken kívül egyedül a japán Super Dragon Ball Heroes játékban bukkant fel.

Broly elrepíti Goku-t a közeli Capsule Corp. űrhajó belsejébe. A lehetőségekből kifogyva Goku azt kívánja Shenlogtól, hogy fizuónálhasson azokkal, akik az űrhajón őt figyelik (a közönséggel). Goku végül a God Fusion-t alkalmazva tudta legyőzni God Broly-t.

God Fusion Goku magyarázat: hasonló erőgyűjtés a Genkidama-hoz, viszont ez esetben egy interakcióról van szó a közönséggel. Miután elég erőt gyűjtött össze SSJ Blue formában, Goku előrehajol, hogy fuziónáljon a közönséggel.

Egy kis videós ízelítő, hogy ez pontosan hogyan nézett: https://youtu.be/xzIEfgjpWp0

DBH Érdekességek #20 1
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések