DBH Érdekességek #4

A Legendás Szuper Csillagharcos?

Az 1993-as „Broly, a Legendás Szuper Csillagharcos” filmben ismerhettük meg először Broly karakterét, illetve a „Legendás Szupercsillagharcos” átváltozást (zöld haj), valamint ennek előtörténetét.
Időközben 2 hasonló kinézetű karakter is feltűnt a kánonban (Kale és DB Super Broly), de vajon ők is ezt a szintet képviselik?

A válasz: nem. Mind a három karakter teljesen más szint-megnevezést kapott az adott produkciókban:

Broly (DBZ-filmek) – Legendary Super Saiyan (LSSJ)
Kale – Berserk
Broly (Dragon Ball Super) – Broly Full Power

  • Broly (DBZ-filmek): a film története szerint ő a Legendás Csillagharcos, akiből 1000 évente csak egy születik. Az ereje határtalan és folyamatosan nő. Ezt az erőt a már ismert zöld hajú Legendás Szuper Csillagharcos állapotban tudja teljesen kihasználni.
  • Kale: a pontos eredetét nem tudjuk az erejének, viszont annyi biztos, hogy Kale esetében az erős érzelmek váltották ki a Berserk vagy Super Saiyan Berserker néven ismert állapotot, mely nagyon hasonlít a ’93-as filmben látott LSSJ formához.
  • Broly (Dragon Ball Super): Akira Toriyama nem akarta a zöld hajú formát használni Brolynál, nem is szerepelt az eredeti történetben, viszont a rendező Tatsuya Nagamine utólag beleszőtte a Broly Full Powerként elnevezett zöld hajú formát a ’93-as LSSJ forma előtt tisztelegve. Broly Full Power állapota valószínűleg az Ikari formához vezethető vissza, mely Paragus elmondása szerint az Oozaru erejét használja. Nagy valószínűséggel ezt kombinálta a Szuper Csillagharcos átváltozással.
DBH Érdekességek #4 1
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések