Dragon Ball Daima: új Dragon Ball anime érkezik

2024-ben új Dragon Ball anime érkezik kizárólag streamingre (nem, nem tudom melyik streaming szolgáltatóra) „Dragon Ball Daima” néven.

Bárki bármit mond, az animáció brutálisan jól néz ki, így arra biztosan nem lesz panasz.

A történet, a karakterek és az egész projekt Akira Toriyama-tól származik, sokkal jobban részt fog venni munkában (beleértve az írást is), mint anno a Super-ben (a Super esetében csak vázlatokat írt és a párbeszédeket, valaminta részleteket pediga Dragon Ball Room dolgozta ki). Nem tudni, hogy lesz e manga verziója.

A teaser alapján nem csak Goku és a Supreme Kai, hanem mindenki gyerekké fog változni (nyilván csak a testük lesz gyerek), viszont úgy tűnik, hogy a kalandra, amin rá kell jönniük hogyan változzanak vissza, Goku és a Supreme Kai fog elindulni.

A gyerekké változtatásért eddig sosem látott ellenség lesz a felelős (a motivációjuk és, hogy honnan érkeznek az nem ismert).

A gyerekké változás és a „galaktikus kaland” egyértelműen a GT-ből származik, tehát az a korábbi leak is megerősítést nyer, hogy Toriyama át fog hozni pár dolgot a GT-ből, de a sorozat NEM GT REBOOT LESZ és ne is terjesszétek ezt a hülyeséget!

Akira Toriyama üzenete:

Jelenleg a „Dragon Ball Daima” című Dragon Ball projektben dolgozok.
A „DAIMA” egy kitalált japán fogalom, mely angolul annyit jelenthet, hogy „Gonosz”.
A összeesküvés következtében Goku és bárati gyerekké változni.
Hogy ezt helyrehozzák el kell jutni a teljesen új világba!
Ez egy hatalmas és akciódús kaland lesz egy ismeretlen és titokzatos világban.
Mivel Gokunak valami ellensúlyoznia kell a kis termetét, a Nyoibo (Power Pole) segítségével fog harcolni, amire már régóta nem volt példa.
A történet, az új világ, valamint a legtöbb dizájn az én ötletem volt. Sokkal jobban részt vettem a munkában, mint általában szoktam!
Olyan dolgok fognak kibontakozni, melyek közelebb visznek a Dragon Ball világának rejtélyeihez. Remélem élvezni fogjátok ezeket a szokásostól eltérő csatákat!!!

Részletesebb infók a Dragon Ball Games Battle Hour 2024 rendezvényen fognak érkezni (2024. január 27-28.).

Az új sorozat a fiatalabbakat és a gyerekeket fogja megcélozni.

Az új sorozat azoknak a magyar rajongóknak biztos nem fog tetszeni, akik nem látnak tovább a Dragon Ball Z-től és kb. ennyit ismernek Toriyama munkájából.

Nem tudom mikor jön a Dragon Ball Super anime folytatása, talán a következő 2-3 évben, de ez csak a saját tippem.

Korábbi leakek: https://www.facebook.com/dbmagyarorszag/posts/pfbid0egK4tdZafwNfh6NSUf91BnRxvGMKsMCM1zsP6uW2FWteJgVDr5ZwAyf3jxzHfqHdl

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések