Toriyama Archívum 015: Dragon Ball Daizenshuu 7. kötet illusztráció

A Dragon Ball Daizenshuu című hivatalos útmutató 7. kötete 1996. február 25-én jelent meg.

A Dragon Ball Daizenshuu című útmutató sorozat utolsó fejezetének utolsó oldalán jelent meg ez a bájos és befejezetlen kézzel rajzolt illusztráció, amin Goku éppen búcsúzik. Ez a szívből jövő illusztráció búcsút intett annak a kalandnak, amit a Dragon Ball és a Dragon Ball Daizenshuu ölelt fel.

Sajnos a Dragon Ball Daizenshuu sosem jelent meg angol nyelven, így kevés, de annál fontosabb információk találhatók meg belőle a neten, mint pl. az, hogy Vegeta képes volt még a Majin Buu Saga előtt edzéssel elérni az SSJ2 formát.

Ezek az érdekességek (tehát a Toriyama Archívum) az új hivatalos Dragon Ball weboldalon jelennek meg minden nap és egy-egy bejegyzés csak 24 órán keresztül érhető el. Ebben a cikk sorozatban a karakter dizájnokon át az interjúkig mindent bemutatnak, ami egy-egy nagyon ritka illusztrációt tartalmaz. Mi minden esetben megpróbáljuk felkuktatni ezeket a képeket a lehető legjobb minőségben, mert sajnos az eredeti cikkhez mellékelt kép elég gyatra minőségű és felbontású, viszont szerencsére megvannak a forrásaink.

forrás: dragon-ball-official.com

Vissza a Toriyama Archívumhoz

Dragon Ball Daizenshuu 7. kötet illusztráció
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések