Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super: Manga – 43. fejezet infók

írta: Trén

Friss információk érkeztek a V-Jump magazinból a Broly-film utáni történetről, amely jelenleg kizárólag a mangában bontakozik ki!

Az előző manga-fejezet a Broly-val való találkozás után vette fel a fonalat. Goku és Vegeta kapnak egy segélyhívást Mr. Satantól, akinek a segítségére sietnek. Érkezésükkor a Galaktikus Őrjárat épp az elkábított Majin Buu elrablásán dolgozik. Goku és Vegeta szembetalálják magukat Merusszal, aki egy magas rangú járőr. Merus elkábítja mindkettejüket, amikor pedig az Őrjárat főhadiszállásán magukhoz térnek, elmagyarázza a helyzetet.

Az új infókból kiderült, hogy Buura azért van szükségük, hogy kiszabadítsák belőle a hosszú ideje magába olvasztott Főistent (Dai Kaioshin). Ennek oka, hogy 10 millió év után kiszabadult a hatalmas varázserővel bíró Moro (a korábban látott kecskeszerű lény).

A Főisten réges-rég (jóval a Buuval való találkozás előtt) ereje nagy részének feláldozásával megállította őt, majd átadta a Galaktikus Őrjáratnak, akik halálra ítélték. Az ítéletet azonban senki nem tudta kivitelezni, így inkább elzárták. Moro annyira nagy hatalommal rendelkezik, hogy képes “megenni” teljes bolygók (és az azokon tartózkodók) életerejét, most pedig ismét elszabadult és csak a Főisten segítségével lehet megállítani.

Goku és Vegeta hivatalosan is csatlakoznak a Galaktikus Őrjárathoz, hogy segítsenek rendezni a konfliktust, ám, amikor Goku megpróbálja bemérni Moro ki-jét még ő maga is meglepődik… (a folyamat során Moro felfigyel Gokura).

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések