Dragon Ball Super Manga: 66. fejezet vázlatok és infók

Megérkeztek a Dragon Ball Super manga szokásos vázlat oldalai, viszont ezúttal nem az első nyolc, hanem az első tizenként oldalról. Ezeknek az összefoglalóját és az oldalakat lentebb láthatjátok.

Ezen felül most már hivatalosan is bejelentették, hogy Goku és Moro harca a 66. fejezetben véget ér, illetve a 67. fejezetben lezárul a komplett Galactic Prisoner Arc (vagy Moro Saga) és láthatjuk a konkúziót. Azt nem erősítették meg, hogy a 67. fejezetben már elindul az új történetszál vagy várnunk kell januárig. Esetleg ha még nem olvastad valamelyik posztunkat, szintén meg lett erősítve, hogy a Moro Saga lezárása után folytatódik a manga egy új történetívvel.

A 66. fejezet magyar verziója akkor fog érkezni, amikor a tőlünk telhető legjobb minőségben el tudjuk készíteni. Továbbra is a minőséget tartjuk szem előtt, nem pedig a gyorsaságot. Viszont tekintve, hogy milyen fontos és izgalmas fejezet lesz, igyekezni fogunk pár nap alatt elkészülni.

Összefoglaló (12 vázlat oldal)

Cím: Moro, a bolygó faló

A fejezet elején a Föld harcosait láthatjuk, immáron teljesen felépülve a sérüléseikből. Dende észrevesz valami különöset a bolygóval kapcsolatban, illetve Gohan megkérdezi a többieket, hogy ők is nehezebbnek érzik e a testüket. Vegeta rájön, hogy ez Moro technikája, mellyel az élőlények energiáját olvasztja magába, és szól a többieknek, hogy távolodjanak el a talajtól. Ahogy a harcmező felé közelednek Vegeta elkezd szitkozódni, hogy Kakarotto már biztos megint elszúrta a dolgokat.

Szerte az egész bolygón ellopták minden életforma energiáját. Moro nevetve azt mondja, hogy a Föld energiája mostmár az övé.

Goku felszólítja Moro-t, hogy hagyja ezt abba, viszont abban a pillanatban óriás kezek támadnak rá. Moro azt mondja, hogy már eggyé vált a bolygóval és nincs remény Goku számára. Whis felhívja a figyelmet, hogy a helyzet egyre kritikusabbá válik, ahogy Moro energiája növekszik. Krillin azon tűnödik, hogy maradt e bármilyen lehetőségük Moro legyőzésére, Whis pedig azt válaszolja, hogy van egy megoldás, de nem tudja vajon Goku képes lesz e véghez vinni.

A helyzet komolyáság figyelembe véve, Beerus azt mondja nincs már választás, minthogy közbeavatkozzon. Azt mondja csak problémát okozna számára, ha a Föld elpusztulna, főleg ha a többi Pusztítás Istene is tudomást szerez erről. Az a célja, hogy véget vessen ennek minél hamarabb.

Beerus elindul segíteni, azonban Whis kap egy üzenetet a Főpaptól (Daishinkan). Magához szólítja őket Merus eltűnésével kapcsolatban. Beerus pánikba esik, és úgy dönt, hogy nem tesz ennek eleget. Beerus dühös lesz és azt mondja Krillin-nek és Jaco-nak, hogy nincs köze a Föld problémájához, úgyhogy nekik kell megoldaniuk.

Whis hirtelen felbukkan Goku mögött és elmondja hogyan győzheti le Moro-t. El kell pusztítania a testén lévő kristályt, ahogy Merus tette. Goku kételkedik abban, hogy véghez tudja e ezt vinni, azonban Whis felhívja a figyelmét, hogy az Istenek erejével rendelkezik és bíznia kell a képességeiben. Beerus ráförmed Goku-ra, hogyha nem tudja megmenteni a Földet, legalább valamennyi kaját menekítsen ki. Ezután Beerus és Whis távoznak. Goku észreveszi, hogy Moro egyre nagyobb és nagyobb lesz, úgyhogy sietnie kell. A kristály elérhetlennek tűnik. Hirtelen felbukkan Vegeta és rá kiabál Goku-ra, hogy menjen az útból.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések