Dragon Ball Super Manga 67. fejezet: Kiszivárgott spoilerek!!!

Ebben a bejegyzésben a Dragon Ball Super manga 67. fejezetének kiszivárgott oldalaiból olvashattok spoilereket!!!

Az oldalak olyan forrásból származnak, melyek eddig mindig hitelesek és megbízhatóak voltak.

Megerősítést nyert, hogy a 67. fejezezetben vezetik fel az új történetszálat, melynek címe “Granolla, a túlélő…”, illetve a 68. fejezet már teljes egészében az új Saga történetéhez tartozik majd.

Az utolsó oldalhoz csak egy összefoglalót tettek közzé (ezt az oldal után olvashatjátok), nincsenek meg a dialógusok fordításai.

Dragon Ball Super Manga 67. fejezet: Kiszivárgott spoilerek!!! 4

Beerus elfáradt a Zeno-val való játszásban. A Daishinkan hálás Beerus-nak a segítségért, ugyanis Zeno testőrei szabdságon vannak. Beerus Goku-t hibáztatja az egészért; Goku hibája, amiért Merus megszegte a szabályt (tehát Beerus büntetése Merus eltűnéséért a Zeno-val való játszás lenne?) Beerus megkérdezi Whis-t mit csinál most Goku. Whis azt mondja Goku jelenleg a Galaktikus Őrjárat főhadiszállásán van és éppen Merus-szal meg a többiekkel ünnepel. Beerus: “M… MICSODA?!”

Igen, ez jogog kérdés. Hogy micsoda? Merus-szal és a többiekkel? Ez sok kérdést felvet, reméljük a 67. fejezetben, de legkésőbb a 68-ban magyarázatot kapunk erre, illetve a Seventy-Three klónokra(?) és az eredeti Seventy-Three -re.

Új kiszivárgott képek (2020.12.19.)

Magyarázat Merus visszatérésére: „Merus természetesen eltűnt, amiért közvetlenül beavatkozott (tehát harcolt egy fenyegetést jelentő ellenségggel), azonban Daishinkan visszahozta őt az életbe, mint egy halandó személyt megfosztva összes angyali képességétől.

A Kaioshin kérte meg a Daishinkant, hogy segítsen feltámasztani Merust, még a saját életét is felajánlotta cserébe.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések