Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super Manga: 67. fejezet vázlatok és infók

Megérkeztek a Dragon Ball Super manga szokásos vázlat oldalai az első kilenc oldalról. Ezeknek az összefoglalóját és az oldalakat lentebb láthatjátok.

A teljes fejezet hivatalos megjelenési dátuma: december 20.

A 67. fejezet magyar verziója akkor fog érkezni, amikor a tőlünk telhető legjobb minőségben el tudjuk készíteni. Továbbra is a minőséget tartjuk szem előtt, nem pedig a gyorsaságot. Viszont tekintve, hogy milyen fontos fejezet lesz, igyekezni fogunk pár nap alatt elkészülni.

Összefoglaló (9 vázlat oldal)

Cím: A konklúzió és ami következik…

A fejezet a Goku-val és barátaival kezdődik, akik gratulálnak Goku-nak, hogy legyőzte Moro-t. Gohan örül, hogy az apja jól van, Piccolo és Vegeta a távolból figyelnek. A jelenet átvált Kami-sama szentélyére majd végül a Yardrat bolygóra ahol mindenki örül.

Vegeta megkérdezi Goku-tól ki volt annak a hihetetlen energiának a forrás, de Goku azt válaszolja nem tudja, úgy tűnik még mindig vannak elképesztő harcosok a Földön. Vegeta dühös lesz és követeli Goku-tól, hogy válaszoljon, de csak annyit kap válaszul, hogy kiderül, amint eljött az ideje.

Uub falujára váltunk, ahol a Daikaioshin megköszöni Uub-nak, amiért segített megmenteni az univerzumot. Uub nem tudja miről van szó és megkérdezi kicsoda ő. A Daikaioshin azt válaszolja, hogy ő egy rokon féleség. A Daikaioshin elköszön majd távozik, otthagyva Uub-ot, aki azon tűnödik vajon csak álmodott e.

A Daikaioshin visszatér Kami-sama szentélyébe, ahol Dende udvariasan üdvözli őt. A Daikaioshin hirtelen visszaváltozik Buu-vá. Mr. Satan nagyon örül, hogy Buu jól van. Buu nem tudja miről van szó, úgy tűnik nem emlékszik arra, amit Daikaioshin-ként tett.

Mr. Satan felajánlja, hogy tartsanak nála egy hatalmas lakomát, ahova mindenkit meghív, és ünnepeljenék meg a győzelmet.

A jelenet átvált Mr. Satan otthonára ahol mindenki eszik és ünnepel. Egy kicsit később Goku elteleportál az Új Namek-ra, hogy visszavigye Esca-t és a Sárkánygömbök segítségével mindenkint feltámasszanak, akit Moro megölt. Még a Zun bolygó lakói is visszatérnek az életben. Úgy tűnik mindenki visszatért, kivéve egy bizonyos angyalt.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések