Dragon Ball Super Manga: 68. fejezet spoilerek és összefoglaló

Kicsit késve, de megérkeztek a szokásos kiszivárgott képek a Dragon Ball Super manga következő fejezetének nyomtatott kiadásából. A fejezet ma délután jelenik meg angolul digitális formában a viz.com -on (amerikai VPN szükséges, pl. Opera böngésző beépített funkciója) és a MANGA Plus -on. Mi a viz.com -on megjelenő oldalakat használjuk, mert sokkal jobb a minőségük.

Viszont most következzenek a kiszivárgott képek, illetve a fejezet összefoglalója.

68. fejezet összefoglaló

A fejezet egy visszaemlékezéssel kezdődik egy megtámadott bolygón melynek légkörében a Freeza-sereghez tartozó űrhajók tartózkodnak.

Számtalan katona hagyja el az egyik űrhajót, aztán valami hatalmas megtámad egy várost. A bolygó egyik lakója megpróbál elbúlyni az egyik házban, melynek beomlott tetőjén épp egy Oozaru néz be…

Visszatérve a jelenbe, Granolah felébred a rémálomból. Oatmeel megkérdezi, hogy megint ugyan azt álmodta e, amire igennel válaszol.
Oatmeel biztosítja arról, hogy OG73-i állapota stabil, és senki sem követi őket.

Granolah visszautsítja Oatmeel javaslatát, miszerint hibernálja magát, amíg elérik úticéljukat, ugyanis épp most ébredt fel. A Freeza-seregről kezdenek beszélni, hogy nem olyan veszélyesek, mióta a vezérük meghalt, ezért Oatmeel azt javasolja ideje figyelmen kívül hagyni őket. Granolah egyetért, miután a babár majmok, akik kiirtották a Cerealian fajt, elpusztultak a Vegeta bolygóval együtt. Viszont mindezek ellenére továbbra is gyötrik a visszatérő rémálmok…

Mindeközben Goku épp megpróbálja elkapni a jóshalat Beerus bolygóján, hogy Whis beadhasson neki egy vitamin injekciót, ezzel segítve neki, hogy aludni tudjon.

Vegeta meglődik, hogy egy halnak alvási problémái vannak, amire Whis úgy reagál, hogy ez egy rossz előjel is lehet. Goku reméli, hogy megint találkozat valami erős fickóval. Beerus dühös lesz, amiért Whis ilyesmiket mond és azt Goku nem veszi komolyan.

Ezt követően Goku és Whis folytatják azt edzést. Goku rögtön Ultra Ösztönre vált, hogy ezzel bosszantsa Vegeta-t. Goku felszáll a levegőbe és saját maga másolataival támad Whis-re. Whis egyik illúziót pusztítja el a másik után, majd végül az igazi Goku-t is földre kényszeríti. Whis azt tanácsolja Goku-nak, hogy nem őt kéne utánoznia, hanem inkább meg kéne találnia a hozzá illő harc stílust. Goku egyetért, de remélte, hogy ez be fog válni.

Ahogy a harc folytatódik, Vegeta megkérdezi Beerus-t, hogy Whis az Ultra Ösztönt használja e. Beerus azt válaszolja, hogy az angyalok mindig az Ultra Ösztön állapotban vannak.

Miközben sorra kivédi Goku ütéseit, Whis elmagyarázza, hogy még nagyon kezdetleges a technikája. Whis Ultra Ösztöne sokkal magasabb szinten van, mint Meerusé, és a Daishinkan mindenkinél nagyobb precizitással uralja ezt az állapotot. Goku rájön, hogy valószínűleg ő a legalacsonyabb szintű Ultra Ösztön használó, de Whis szerint némi edzéssel van lehetősége fejlődni, amitől Goku izgatott lesz.

Miközben Gokuékat figyeli, Beerus megkérdezi Vegeta-t, hogy nem akarja e elsajátítani az Ultra Ösztönt, de nemleges választ ad, szerinte nem illik hozzá. Vegeta más módon szeretné túlszárnyalni Goku-t. Beerus egyetért, hogy Vegeta képes lehet erre, de hozzáteszi: „Nem az Ultra Ösztön az Istenek egyetlen technikája.”

Elmagyarázza, hogy az angyalok különösen nagy mesterei ellen az állapotnak. Beerus elmondja, hogy egy ehhez hasonló technika, mely könyörületességet kíván, nem illik a Pusztítás Istenéhez. Vegeta megkérdezi, hogy milyen más technikában jártasak még az Istenek, de Beerus azt válaszolja, hogy senkit sem fog edzeni és végül esétál, de valami olyasmit motyos, hogy igazából egy kicsit gyakorolhat, hogy ébren tudjon maradni. Megfordul és azt mondja Vegeta-nak, hogy „önző módon lopja el”, majd Vegeta követni kezdi Beerus-t.

Granolah űrhajója egy aszteroida felé tart, amin egy épület található. Miután megérkezik, a főbejárat felé veszi az irányt OG73-i tárolójával együtt. Egy idegen közelít felé, akit Soshiru-nak hívnak, majd rápillant Seven-Three-re, és azon tűnődik vajon ezt a mesterséges létformát keresi e Elec. Granolah tudomást sem vesz róla, és azt javasolja ne tegyen úgy, mintha együtt találtak volna rá Seven-Three-re.

Ahogy Soshiru közelebb megy, Granolah megfenyegeti, hogy ne merjen hozzáérni Seven-Threehez, vagy az ő fejét is leszállítja Elec-nek. Soshiru egy kicsit meg is rémül és azt mondja neki Granolah ideje lenne már egy kis pénzt szereznie. Miután Granolah megérkezik a főépületbe, négy fickóval találja magát szemben. A középső lehet a főnök, aki felbérelte Granolah-t. Elec megkéri az egyik alattvalóját Oil-t, hogy ellenőrize ez valóban Seveen-Three e, amit végül megerősít. Granolah kéri a fizetségét, amit Elec meg is erősít, majd megkéri Maki nevű alattvalóját, hogy készítse elő neki a pénzt. Épp távozni készül, mikor Granolah megkérdezi, hogy mire akarják használni Seven-Three-t. Azon tűnődik, hogy vajon ők is egy sereget akarnak e létrehozni, mint Goichi. Elec kineveti, hogy ők nem egy hadsereg. Szerinte ez már egy idejét múlt eszme. Szerinte most az egyetlen minden felett álló hatalom, az a pénz és az információ, és aki a legtöbb információval rendelkezi, az uralja az univerzumot. Ez az információ Seven-Threeben lehet, amit Granolah nem is sejt. Granolah megkérdezi mi lesz a következő munkája, amire Elec azt válaszolja, hogy Freeza visszatérésével megváltoztak a dolgok, és nincs számára több feladata. Granolah-t teljesen lesokkolja, hogy Freeza vajon hogyan támadhatott fel, viszont ráeszmél, hogy így bosszút állhat rajta. „Hol van most? Kérlek mond el!”, szól oda Elec-nek, aki azt válaszolja, hogy jobban tenné ha távozna. Miután Granolah túlságosan kitartó, Elec egyik alattvalója rátámad.

Elec azt kéri Granolah-tól, hogy nyugodjon le, ugyanis egy kiforrott terve van szüksége ha egyszer szembekerül Freeza-val. Granolah végül távozik. Miután távoztak, még Oatmeel is azt mondja, hogy nyugodjon le. Odabent Elec azt mondja, hogy Freeza megemlítésével Granolah előbb fogja megöletni magát, mintsem erősebbé válna Gas-nál, aki a legerősebb alattvalója. Viszont most arra kell koncetrálniuk, hogy kinyerjék Seven-Threeből hol találják Zuno-t.

Miután több, mint két hónap az út vissza a Cereal bolygóra, Oatmeel azt javasolja Granolah-nak, hogy aludjon. De Soshiru hirtelen rátámad, aki a pénzt akarja tőle megszerezni, úgyhogy leszáll az egyik közeli aszteroidán. Soshiru magával hozta néhány haverját, akikkel épp Granolah hajója felé tart, ahol egy hang azt mondja nekik, hogy lépjenek be és vigyék a pénznek a felét. A pilóta ülsénél megtalálják a szerkezetet amiből Oatmeel hangját hallották, Granolah pedig megtámadja Soshiru-t és csatlósait. Soshiru feladja a dolgot, de Granolah még így is hátrahagy némi pénzt. Oatmeel elismeréssel beszél Granolah mesterlövész képességeiről, majd Granolah rájön, hogy még nem tudja legyőzni Freeza-t, erősebbé kell válnia. A fejezet a Jóshallal ér véget miközben ezt mondja álmában: „A 7-es Univerzum egyensúlya megváltozik… hamarosan megszületik az univerzum legerősebb harcosa…”

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések