Dragon Ball Super Manga 73. fejezet: megjelenés előtti spoileres képek

Végre ismét kaptunk a szokásos forrásból megjelenés előtti spoileres képeket az érkező fejezetből és hát nem kis dologra derült fényt, de először is lássuk a képeket magyar szöveggel.

Tehát Granolah úgy gondolta, hogy elég lesz a teljes erejének csak egy része, hogy legyőzze a Saiya-jineket, viszont a halálközeli élmény után úgy gondolta, hogy a saját testével és teljes erejéből fog harcolni Vegeta ellen. Sajnos az utolsó képhez nem kaptunk szöveget, de az eredeti poszt és a történet alapján mindenképpen erről van szó.

Kíváncsian várjuk a teljes fejezetet, viszont sajnos valószínűleg csak a 74. vagy a 75. fejezetben láthatjuk majd a Vegeta vs. Granolah harc kimenetelét.

73. fejezet megjelenése: 2021. június 20. – magyar fordítás a rá következő egy hétben.

ÚJ KÉPEK

A képeket jelentősen feljavítottam az eredetikhez képest.

Tehát ahogy már az előző képek összefoglalójaként is írtuk, Goku legyőzi Granolah-t, viszont kiderült, hogy egész idáig csak egy illúzió vagyis Granolah erejének egy kivetülése ellen harcolt, azonban a vereség után Granolah lerántja a leleplet az igazságról és teljes erejével győzedelmeskedik Goku felett. Goku veresége utána Vegeta lép a helyében, aki közli Granolah-val, hogy ha a Saiya-jinek elpusztítása a célja, akkor minden erejével azon lesz, hogy megállíta őt.

Azt még hozzátenném, hogy Goku végül használta az Ultra Ösztön átváltozás formáját (vagy MUI-t), tehát ezek szerint még nem sajátította el eléggé a technikát ahhoz, hogy alap formában vagy valamelyik SSJ formában felülkerekedjen egy erősebb ellenfélen.

Volt néhány kép, amiket Instagram Story-ból nem tudtam lementeni. Ezek lényege, hogy Vegeta rájön kicsoda valójában Granolah, hogy miért különleges a Cereal faj és, hogy Freeza parancsára egy csapat Saiya-jin kiirtotta a Cerealokat. Ebből már hamar rájön arra is, hogy Macki és Oil átverte őket, de már nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések