Dragon Ball Super: SUPER HERO – Új infók és hírek

Az New York Comic Con helyi idő szerint október 7, 18:30 és 19:30 között lezajlott a Dragon Ball Super: SUPER HERO panel beszélgetés, filmmel kapcsolatos újdonságokat mutattak be!

A rajongókat a New York-i esemény helyszínén Whis angol szinkronszínésze, Ian Sinclair és Bulma angol szinkronszínésze, Monica Rial üdvözölte! Japán tolmácsok segítségével csatlakozott hozzájuk az új film executive producere, Akio Iyoku, és a producer, Norihiro Hayashida, akik a legújabb infókról beszéltek!

Dende és Bulma karaktertervei!

Dragon Ball Super: SUPER HERO - Új infók és hírek 1
Dene
Dragon Ball Super: SUPER HERO - Új infók és hírek 2
Dende

Először is, nézd meg ezeket a csodálatos karakterterveket, amelyeket a produkción dolgozó csapat állított össze! Itt van Dende, aki úgy tűnik, hogy egy kicsit megnőtt azóta, hogy utoljára láttuk a „Dragon Ball Super” animéban, és Bulma, aki a ruhájából ítélve, készen áll a munkára!

Karakterterv Akira Toriyama-tól!

Dragon Ball Super: SUPER HERO - Új infók és hírek 3
Karin

Mivel Toriyama minden téren nagyban hozzájárul ehhez az új filmhez, nem meglepő, hogy Karin karakterének megtervezésében is benne volt a keze! A macskás remete aranyosabb, mint valaha, macskához méltó tökéletes arányaival, bolyhos bundával és macskás arckifejezéssel.

Új videó

A videóban olvasható szövegek sorrendben:
– Egy új fenyegetés
– Egy gonosz szervezet mozgolódik az árnyékban
– Emelkedj fel mi HŐSUNK

És végül, egy pillantást vetettünk néhány jelenetre is az új filmből! Pár új karaktert is láthattunk, de… mi ez a sok „RR” logó körülöttük és a jelvényeiken?!
A két rejtélyes figura neve is kiderült, akik a mellkasukon az „1” és a „2” számot viselik: „Gamma 1” és „Gamma 2”! Meg kell várnunk, hogy milyen szerepet játszanak majd a film cselekményében!
Két másik karakter is feltűnt, akikről Iyoku-sama azt mondta, hogy nagy szerepet fognak játszani a történetben – Piccolo és Pan! A filmbeli karakterterveiket a legutóbbi, júliusi panelbeszélgetésen mutatták be, de akik lemaradtak róla, azok ITT megnézhetik őket!

Masako Nozawa és Toshio Furukawa
különleges üzenetei

Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy Masako Nozawa és Toshio Furukawa, Goku és Piccolo japán hangja különleges üzeneteket küldött nekünk az új filmről!

Milyen szerepet fog játszani Piccolo az új filmben?

Toshio Furukawa: Nos, azt biztosan állíthatom, hogy Piccolo elég nagy szerepet játszik ebben a filmben. A játékidő nagy részét megosztja Pannal, és szinte olyan, mintha egy nagypapa lenne a számára, aki gondoskodik szeretett unokájáról. Ettől eltekintve lesznek olyan pillanatok is, amikor egyfajta mentorként viselkedik. Összességében ezúttal is nagyon jól éreztem magam Piccolo szerepében.

Mit üzensz a New York-i rajongóknak?

Masako Nozawa: Szeretném elmondani a Dragon Ball rajongóknak szerte a világon, hogy az új film, a „Dragon Ball Super: SUPER HERO” biztosan felülmúl majd minden várakozást. Ezért arra kérlek benneteket, hogy továbbra is várjátok, amíg elkészül! „És mindenképp nézzétek meg, oké? Csak üljetek nyugodtan és maradjatok izgatottak!”

A rajongók kérdéseire válaszolva!

A hivatalos Dragon Ball Twitter-fiókon keresztül gyűjtöttük össze a kérdéseket, amelyeket a New Yor Comic Con panel beszélgetésére tehettek fel a rajongók. Hála a csodálatos rajongóinknak, túl sok kérdés érkezett ahhoz, hogy Iyoku úr és Hayashida úr mindegyiket végignézzek, de megkértük őket, hogy válaszoljanak, amennyire csak tudnak!

A Dragon Ball Super anime összeköti a történetet a manga utolsó fejezetével, de mi a helyzet a filmmel? Ez egy folytatás a manga végétől? Imádom Akira Toriyama Dragon Ball mangáját, szóval nagyon örülnék, ha a történet összekapcsolódna.

Iyoku-sama: A Dragon Ball Super egy történet, amely a Dragon Ball manga legjobb időszakában játszódik, és amely a Goku és Majin Buu összecsapása utáni 10 éves időszakot öleli fel. Ezt a történetet Toriyama-sensei írta, természetesen kapcsolódik a Dragon Ball mangához is.

Meg tudná mondani, hogy mikor játszódik a film? A Granolah Saga után, de még a 28. Harművészeti Nagytorna előtt?

Iyoku-sama: Köszönöm, hogy olvasod a mangát, ami jelenleg is fut. A Granolah Saga még nem zárult le, ezért szeretném elkerülni a spoilereket, de az új film a BROLY film után, de még a 28. Harcművészeti Nagytorna előtt játszódik.

Kérem, árulja el a japán és az amerikai megjelenés dátumát.

Hayashida-sama: A japán megjelenés 2022-ben lesz esedések, az amerikai megjelenés időpontjáról viszont még tárgyalunk. Azonban nagyon szeretném, ha a japán megjelenéshez közeli időpontban jelenne meg. Kérem, adjanak még egy kis időt a további információkért!

Szeretném tudni Piccolo címét. Küldenék neki egy levelet.

Iyoku-sama: Piccolo házánál van egy postaláda, ugye? Tehát oda kerülne a levél, ha írnál neki. Még sok-sok mindent láthattok a filmben, úgyhogy mindenképpen figyeljétek a híreket.

Új látványterv

Dragon Ball Super Super Hero
Frissen megjelent látványterv

Végül egy új látványterv is bemutatásra került, melyen Dragon Ball új szereplői, Gamma 1 és Gamma 2, valamint Piccolo és Goku is felsorakozik! Hayashida úr megjegyezte, hogy a téma, amit ezzel a látvánnyal szerettek volna megjeleníteni, a „POP” volt, és a végeredmény ez a menő és stílusos látvány lett, ami szemetgyönyörködtető!

forrás: en.dragon-ball-official.com

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések