Az új Dragon Ball Super film címe és egyéb infók

2022-ben érkezik az új Dragon Ball Super film, mellyel kapcsolatban 2021.07.23-án volt egy különleges panel a San Diego Comic-Con@Home 2021 eseményen. Megmutattak néhány karakter dizájnt, köztük két új karaktert is, akiknek se a nevét, sem pedig a szerepét nem tudjuk, valamint megmutatták milyen helyen él Piccolo, mellyel a film látványvilágának részletességére szerettek volna utalni.

A harmadik képen látható iskolásnak tűnő kislány nem más, mint Pan, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy lesz egy nagyobb időugrás az új Dragon Ball Super filmben.

A film címét is bejelentették egy rövid videóban, viszont azt előre leszögezték, hogy nem ilyen CGI-t fognak használni az új Dragon Ball Super filmben, tehát ez nem türközi a film grafikai világát.

Dragon Ball Super film 2022

A címválasztás érdekes, hiszen eddig a Great Saiyaman karakterén és Mr. Satan-on kívül, nem igazán fektettek hangsúlyt, hogy kiemeljék a Dragon Ball világának lakói előtt a hősies viselkedést. Mondjuk Mr. Satan is inkább egy paródiája volt ennek.

A hivatalos Dragon Ball weboldalon megjelent a Dragon Ball panel négy vendégének kommentje a filmmel kapcsolatban.

Masako Nozawa – Goku szinkron hangja

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian tele vagytok izgalommal az új Dragon Ball Super film kapcsán! Biztosra veszem, hogy a Dragon Ball Super: SUPER HERO meg fog felelni mindenki elvárásainak! A SUPER HERO cím nagyon klassz, igaz? Imádom, mennyire egyszerű és egyenesen rámutat a lényegre! Az új karakterek dizájnja, amiket Toriyama készített, egy kicsit különbözik attól, amit eddig láttunk. Nagyszerű stílusérzékük van! Sima egyszerű csizmát visel, mindenképpen egyedülálló részei lesznek a Dragon Ball-nak, és alig várom, hogy lássam mire képesek! Ez egyike azoknak a csodálatos filmeknek, amely miután befejeződött, Ön, a barátai és családtagjai beszélgethetnek a részletekről és arról, hogy mi tetszett benne a legjobban! Alig várom, hogy halljam a rajongók benyomását a filmmel kapcsolatban!

Akio Iyoku – Veztő ProducerSHUEISHA Dragon Ball Team

Tekintve, hogy a Japán premier 2022-ben lesz, jelenleg teljes gőzzel dolgozunk az új Dragon Ball Super filmen! Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy fantasztikus lesz! Toriyama a történet kidolgozása óta velünk dolgozik, és nagy szerepet vállalt a film szereplőinek illusztrálási folyamatában. Ahogy dolgoztunk rajta, a film egyre jobb és jobb lett! Mint mondtam, bízom benne, hogy fantasztikus film lesz, de valóban azt gondolom, hogy ez egy olyan produkció lehet, amely megdöbbenti majd a rajongókat és olyan gondolatok születnek, hogy: „Tehát erre képes a Dragon Ball!” és „soha nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz!” Remélem, hogy a rajongók képesek lesznek kitartani a jövő évig a várakozással!

Norihiro Hayashida – Producer – TOEI ANIMATION

Szerintem ennek az új Dragon Ball Super filmnek más vonzereje lesz, mint a hihetetlenül intenzív „Dragon Ball Super: Broly” -nak. Sokkal több slice-of-life* jelenet lesz, amelyek reflektorfénybe helyezik azt a gazdag világot, amelyet Toriyama készített. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a filmben nem lesznek izgalmas és intenzív jelenetek! Egy tökéletes kombinációja lesz a klasszikus Dragon Ball-nak és a sorozat új aspektusainak, ezért úgy érzem, hogy csak valami valóban eredeti és úttörő lehet a végkifejlett! Tényleg úgy gondolom, hogy ezzel a filmmel minden rajongó, illetve a Toriyama kedvében tudunk majd járni! Toriyama hihetetlen történeteinek és terveinek a lehető legmenőbb módon való bemutatása mindig is az egyik küldetésünk volt! Reméljük, hogy az izgatottság ellenére, minden rajongó türelmesen várja majd az új filmet!

*slice-of-life: a hétköznapi élet elemeinek bemutatása.

Hironobu Kageyama

Az a tény, hogy az új Dragon Ball Super film részleteit egy olyan ikonikus eseményen jelentették be, mint a San Diego Comic-Com, elképesztő, és megtiszteltetés volt előadni CHA-LA HEAD-CHA-LA-t!
Szerencsés vagyok, hogy szerte a világon előadhattam ezt a dalt és rengeteg barátot szerezhettem az animének köszönhetően. Ezek között a barátok között van számtalan kemény vonalas Dragon Ball rajongó, akik most biztosan örülni fognak! Remélem, hogy a világon mindenki csatlakozik hozzám abban, hogy tovább népszerűsítük a Dragon Ball-t.

A film hivatalos weboldala, ahol szintén megfognak jelenni az új információk: https://2022dbs.com

A San Diego Comic-Con@Home 2021 teljes Dragon Ball paneljét is megnézhetitek:

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések