Toyotaro Drew It!! - Magyarul 1
2017 decemberében mutatták be a „Toyotaro Drew It!!” nevű különleges projektet, melynek célja az volt, hogy Toyotaro minden hónapban egy olyan karakterhez készítsen illusztrációt, aki nem szerepelt a Super-ben. Minden illusztrációhoz tartozik egy-egy idézet Toyotaro-tól.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 2
Toyotaro kommentje: Hatchan, azaz Android 8. A Mesterséges Emberek tőle örököltél a természet iránti szeretetet… legalábbis én személy szerint ezt gyanítom. Nagyon jó lenne, ha újra esélyt kapna a ragyogásra!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 3
Toyotaro kommentje: Lunch-san, merre vagy? A Dragon Ball még nem ért véget, úgyhogy gyere vissza gyorsan!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 4
Chapa: Te igazán tehetséges vagy. Mi lenne, ha részt vennél a következő Tenka’ichi Budōkai-n?
Uub: Micsoda?! Én?

Toyotaro kommentje: Ő King Chapa (legalábbis, ahogy szerintem most kinéz)! Egy elképzelésem szerint King Chapa lehetett az, aki 10 éves koráig Uub-ot edzette. A ruházatuk nagyon hasonló, szóval úgy gondoltam, talán egy régióból származnak.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 5
Toyotaro kommentje: Ő Tambourine (Tanbarin)! Az animében ugyan az a személy kölcsönözte neki a hangját, aki Freeza-nak, az az Ryūsei Nakao. Ő az egyik kedvenc szinkronszínészem!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 6
Toyotaro kommentje: Ő egy Ember-Farkas! Miközben a 9-es Univerzum farkas harcosait rajzoltam kedvem támadt őt is lerajzolni. Kíváncsi vagyok, sikerült-e neki a lányokat felszedni az emberré válás után…
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 7
Toyotaro kommentje: Ő nem az eredeti manga szereplője, de elhoztam nektek Tapion-t. Egyszerűen csak menőnek találtam és nagyon kedvelem őt. Tudjátok, szeretném ha egyszer nagyobb szerepet kapna. Ha nem is a mangában, akkor valami játékban vagy hasonló…
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 8
Toyotaro kommentje: Ő itt Janemba! A decemberi film (szerk.: 2018-as Broly film) bemutatója előtt lehet inkább filmes karaktereket fogok rajzolni.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 9
Toyotaro kommentje: Ő Broly! A legismertebb filmes karakter. Alig várom, hogy lássam tombolni az új filmben (szerk.: 2018-as Broly film). A képen a régi filmből ismert dizájnt láthatjátok.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 10
Toyotaro kommentje: Ő Majin Ozotto. Toriyama-sensei tervezte ezt a karaktert, nem sokat tudok róla. Egy nagyon menő kinézetű karakter, úgyhogy kíváncsi vagyok milyen lesz a következő. Kiegészítés: Majin Ozotto a japán Super Dragon Ball Heroes játék egyik karaktere.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 11
Toyotaro kommentje: Ő Ginyu Kapitány! Számos testcsere után szerezte meg a mostani külsejét, úgyhogy kíváncsi vagyok hogyan nézhetett ki eredetileg.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 12
Toyotaro kommentje: Ő Son Goku apja, Bardock! Ő is látható lesz a decemberi filmben (szerk.: 2018-as Broly film)! Már alig várom.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 13
Toyotaro kommentje: Ő Paragus! A Broly film (szerk.: 2018-as Broly film) végre bemutatásra kerül! Remek szórakozás lesz! Nézzétek meg moziban, ha tehetitek!!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 14
Toyotaro kommentje: Ő Freeza apja, a hatalmas King Cold! Ő is felbukkan a Broly filmben (szerk.: 2018-as Broly film)! Jó lenne látni az általa irányított különleges erőket is.
toyotaro_draws_201901

Leke: Parancsot kaptunk a hazatérésre, úgyhogy Bardock és én visszamegyünk a Vegeta Bolygóra. És ti srácok?

Toma: Egy parancs a hazatérésre? Várj egy percet! Mi erről nem tudunk semmit.

Dodoria: Ha ha ha… azért, mert itt és most meghaltok.

Narrátor: Ez után elvesztették a kapcsolatot Toma-val és a többiekkel… Ez okozta Bardock gyanúját, hogy a hazatérési parancs valami többről szól.

Toyotaro kommentje: Ők Pumbukin, Selypa, Totapo és Toma! Úgy tűnik ők négyen is érintettek voltak a Broly filmben (szerk.: 2018-as Broly film)… vagy legalábbis én így képzeltem el.

toyotaro_draws_201902

Onio: Hmm? Egy bolygó felrobbant. Nem lehetett a Vegeta bolygó, ugye?

Onio felesége: Onio, drágám, ne aggódj emiatt. Inkább keressünk egy bolygót, ahol felépíthetjük a nyaralót.

Toyotaro kommentje: Ő Onio, aki Toriyama-sensei Neko Majin című mangájában bukkant fel! Még egyszer nekifutottam és elképzeltem hogyan kapcsolódhatna a Broly film eseményeihez… A sorozatokat, filmeket és spin-offokat tekintve a Saiya-jinek akik túlélték a robbanást az Goku, Vegeta, Nappa, Raditz, Broly, Paragus, valamint Tarble és Turles, továbbá… Onio-nak is túl kellett élnie.

toyotaro_draws_201903
Toyotaro kommentje: Ő Sealas. A Super Dragon Ball Heroes: World Mission játék főellensége. Alig várom, hogy játszhassak vele.
toyotaro_draws_201904
Toyotaro kommentje: A Great Saiyaman. Eleinte gyakran felbukkant napszemüveget viselve, de tetszik a siskaja is.
toyotaro_draws_201905

Toyotaro kommentje: „Ő Nail. Ha Freeza nem bánt volna el vele és nem egyesül Piccolo-val, akkor talán még most is békésen élhetne az Új Namekon… ő hozta az egyik legnagyobb áldozatot.”

toyotaro_draws_201906
Toyotaro kommentje: „Ő Monster Carrot vagy másik ismert nevén Boss Rabbit. Goku a Holdra száműzte büntetésként. A Holdra, amit kétszer is elpusztítottak vele együtt. Nem tudom, hogy életben van e vagy se, de szeretném újra látni nem csak a technikáját, amivel egy érintéssel répává változtat bárkit, hanem a képességét is, amivel életben tud maradni az űrben. Így segíthetne Goku-nak és barátainak.”
toyotaro_draws_201907
Toyotaro kommentje: „Ő Zarbon!

Biztosan tudod, hogy ő Freeza egyik csatlósa. Ezeknek az illusztrációknak a lényege, hogy olyan karaktereket mutassunk be, akik nem szerepeltek a Super-ben, viszont a manga 10. kötetének extra oldalain felbukkan majd, így ez az utolsó lehetőség, hogy szerepeljen a Toyotaro Drew It! projektben.”
toyotaro_draws_201908
Toyotaro kommentje: „Pui-Pui.

Ő volt az egyik harcos, aki Babidi befolyása alatt állt. Mivel Babidi képességéhez gonoszságnak kell lakozzon a szívedben, így kétségtelen, hogy korábban is gonosz volt. Viszont, mivel Babidi képes volt Vegeta-t is irányítani, akiben csak legmélyen volt egy halovány szikra a régi gonoszságából, így talán mégsem volt olyan gonosz…”
toyotaro_draws_201909
Toyotaro kommentje: „Slug.

Még csecsemőként menekült meg a Namekot sújtó időjárási katasztrófa elől. Kíváncsi vagyok milyen kapcsolat fűzte Katas-hoz, valamint a legidősebb vénhez. Szeretnék abból a korszakból is látni egy történetet.”

Megjegyzés: Katas volt annak a namekinek az apja, aki két részre szakította lelkét és így megszületett Kami-sama és Piccolo Daimao.
toyotaro_draws_201910
Toyotaro kommentje: „Belmod még fiatalabb korában.

Ő ugyan felbukkan a Super-ben, de szerettem volna ennek sorozatnak egy tágabb értelmezést adni, ugyanis a múltbéli énjét nem láttuk, így talán ez a vad fantáziálás még megengedett.

– ‘Én kiléptem.’ Valami hasonlót képzeltem el.

Mi történhetett vele, mielőtt a Pusztulás Istenévé vált…?”
toyotaro_draws_201911
Toyotaro kommentje: „Tapikar.

A Túlvilági Nagytorna egyik résztvevője. Olyan karakter, akinek valójában nincs sok esélye a reflektorfényre, de az volt az érzésem, hogy meg kell adnom neki ezt a lehetőséget.”
toyotaro_draws_201912
Toyotaro kommentje: „Thouser.

Cooler különleges egységének, a Cooler’s Armored Squadron-nak a parancsnoka.

Uugyanabból a naprendszerből származik, mint Jeice a Ginyu Force-ból!

Úgy hallom, hogy Bonyu, aki a Dragon Ball Z: Kakarot játékban fog felbukkanni, szintén onnan származik, mint Jeice, így számomra ez arra enged következtetni, hogy talán van valami kapocs hármójuk között.”
toyotaro_draws_202001
Toyotaro kommentje: „Bonyu.

A Dragon Ball Z: Kakarot játékban felbukkant új karakter.

Úgy tűnik, tudja használni ugyanazt a Crusher Ball technikát, mint Jeice, ugyanis egy fajból származnak.”
toyotaro_draws_202002
Toyotaro kommentje: „Man-Wolf.

A Dragon Ball Z: Kakarot játékból meg tudtuk, hogy létezik egy Animaline (vagy Animorphaline) nevű szer, ami állattá változtatja az embereket, de azon gondolkoztam mi lett volna, ha szimplán a természeténél fogva emberré tudott volna változni teliholdnál.”
toyotaro_draws_202003
Toyotaro kommentje: „A KROKODIL, aki veszített Krillin ellen a 22. Harcművészeti Nagytorna selejtezőjében.

Sajnos a nevét a nem tudjuk, ugyanis csak egyetlen panel erejéig bukkant fel a 115. fejezetben, ahol azt látjuk, hogy Krillin kiüti a kvalifikáció során… remélem még él él és jól van.”
toyotaro_draws_202004
Toyotaro kommentje: „Silver Ezredes

A Vörös Szalagrend összes vezető tisztje menő, én kedvelem őket.”
toyotaro_draws_202005
Toyotaro kommentje: „Ikose & Idasa

A testvérpáros, akik Trunks és Goten ellen harcoltak a 25. Harművészetek Nagytornáján. Mindenesetre tetszik a nevük.”
toyotaro_draws_202007

Toyotaro kommentje: „Raditz.

Goku bátyja, aki azért érkezett a Földre, hogy maga mellé állítsa Kakarotto-t. Bardock biztosan soha nem számított olyan jövőre, ahol a két fia egymás ellen fog harcolni…”

toyotaro_draws_202008

Toyotaro kommentje: „Oozaru Bardock.

Oozaru-vál alakul át az új harci ruhájában! Talán volt ilyen harc is valamikor…”
toyotaro_draws_202009
Toyotaro kommentje: „Bora.

Bora Upa apja, aki Karin-szentélyét őrzi. Az idősebb kori ábrázolása a 42. kötetben annyira szuper, egyszerűen imádom.”
toyotaro_draws_202010
Toyotaro kommentje: „Mummy-kun.

Imádom, hogy ezzel az arccal Mummy-kun -nak hívják. Nagyon körülményes volt a megrajzolása, egy igazi kínszenvedés.”
toyotaro_draws_202011
Toyotaro kommentje: „Gregory.

Ő is Kaio-sama bolygóján él, és az animéből ismerhetjük. A mangában nem bukkan fel, de talán csak elbújt valahová.”

Nem, Gergory egy filler karakter, az eredeti mangában egyáltalán nem létezik. (Infy)
toyotaro_draws_202012

Toyotaro kommentje: „Shisami.

Toriyama-sensei illusztrációi nem tartalmazták a hátulnézetét, így valószínűleg az anime csapat ötlete volt a bevágós rövidnadrág. Ez tök szuper.

2021 az Ökör éve, ezért a jellegzetes szarvasmarha motívumai miatt rajzoltam. Remélem ez egy jó év lesz.”

toyotaro_draws_202101

Toyotaro kommentje: „Purple (vagy Lila) Őrmester, az az Ninja Murasaki.

Trunks kardja (ami típusát tekitnve egy pallos) is nagyon klassz, de Murasaki katanája szintén ízléses és szuper.”

toyotaro_draws_202102
Toyotaro kommentje: „Dragon Ball GT: Ultimate Shenlong (Kyūkyoku Shenlong)

Olyan, mint egy óriási Shenlong, annyira király! Bár Szuper Shenlong még ennél is sokkal nagyobb.
Az animéket is beleértve, sok különböző Shenlongot megismertünk, de mindegyiknek megvan a maga varázsa, és mindet kedvelem.”
toyotaro_draws_202103

Toyotaro kommentje: „Olive

Egy földi harcos, akire hősként emlékeznek a történelemben. Úgy tűnik, hogy élőként fontos szerepet töltött be. Vajon milyen ellenségek ellen és milyen harcokat vívott… Egyszer szeretném majd látni!”
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 15

Toyotaro kommentje: „Arqua

Még egy résztvevő a Túlvilági Nagytornáról. A Keleti Galaxis harcosa láthatóan képes bármilyen helyet víz alatti területté alakítani. A víz alatti harcok ritkák a sorozatban, így elég értékes képessége van.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 16

Toyotaro kommentje: „Malaiko

A Túlvilági Nagytorna résztvevője, aki látszólag büszke rettenetes erejére. Egy kicsit emlékeztet Giranra, nem igaz?”
 
Magyarázat: Giran egy hasonló gyíkszerű lény volt a 21. Harcművészeti Nagytornán és Goku-val küzdött meg.
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr