Toyotaro Drew It!! – Magyarul

2017 decemberében mutatták be a “Toyotaro Drew It!!” nevű különleges projektet, melynek célja az volt, hogy Toyotaro minden hónapban egy olyan karakterhez készítsen illusztrációt, aki nem szerepelt a Super-ben. Minden illusztrációhoz tartozik egy-egy idézet Toyotaro-tól.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 1
Toyotaro kommentje: Hatchan, azaz Android 8. A Mesterséges Emberek tőle örököltél a természet iránti szeretetet… legalábbis én személy szerint ezt gyanítom. Nagyon jó lenne, ha újra esélyt kapna a ragyogásra!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 2
Toyotaro kommentje: Lunch-san, merre vagy? A Dragon Ball még nem ért véget, úgyhogy gyere vissza gyorsan!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 3
Chapa: Te igazán tehetséges vagy. Mi lenne, ha részt vennél a következő Tenka’ichi Budōkai-n?
Uub: Micsoda?! Én?

Toyotaro kommentje: Ő King Chapa (legalábbis, ahogy szerintem most kinéz)! Egy elképzelésem szerint King Chapa lehetett az, aki 10 éves koráig Uub-ot edzette. A ruházatuk nagyon hasonló, szóval úgy gondoltam, talán egy régióból származnak.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 4
Toyotaro kommentje: Ő Tambourine (Tanbarin)! Az animében ugyan az a személy kölcsönözte neki a hangját, aki Freeza-nak, az az Ryūsei Nakao. Ő az egyik kedvenc szinkronszínészem!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 5
Toyotaro kommentje: Ő egy Ember-Farkas! Miközben a 9-es Univerzum farkas harcosait rajzoltam kedvem támadt őt is lerajzolni. Kíváncsi vagyok, sikerült-e neki a lányokat felszedni az emberré válás után…
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 6
Toyotaro kommentje: Ő nem az eredeti manga szereplője, de elhoztam nektek Tapion-t. Egyszerűen csak menőnek találtam és nagyon kedvelem őt. Tudjátok, szeretném ha egyszer nagyobb szerepet kapna. Ha nem is a mangában, akkor valami játékban vagy hasonló…
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 7
Toyotaro kommentje: Ő itt Janemba! A decemberi film (szerk.: 2018-as Broly film) bemutatója előtt lehet inkább filmes karaktereket fogok rajzolni.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 8
Toyotaro kommentje: Ő Broly! A legismertebb filmes karakter. Alig várom, hogy lássam tombolni az új filmben (szerk.: 2018-as Broly film). A képen a régi filmből ismert dizájnt láthatjátok.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 9
Toyotaro kommentje: Ő Majin Ozotto. Toriyama-sensei tervezte ezt a karaktert, nem sokat tudok róla. Egy nagyon menő kinézetű karakter, úgyhogy kíváncsi vagyok milyen lesz a következő. Kiegészítés: Majin Ozotto a japán Super Dragon Ball Heroes játék egyik karaktere.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 10
Toyotaro kommentje: Ő Ginyu Kapitány! Számos testcsere után szerezte meg a mostani külsejét, úgyhogy kíváncsi vagyok hogyan nézhetett ki eredetileg.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 11
Toyotaro kommentje: Ő Son Goku apja, Bardock! Ő is látható lesz a decemberi filmben (szerk.: 2018-as Broly film)! Már alig várom.
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 12
Toyotaro kommentje: Ő Paragus! A Broly film (szerk.: 2018-as Broly film) végre bemutatásra kerül! Remek szórakozás lesz! Nézzétek meg moziban, ha tehetitek!!
Toyotaro Drew It!! - Magyarul 13
Toyotaro kommentje: Ő Freeza apja, a hatalmas King Cold! Ő is felbukkan a Broly filmben (szerk.: 2018-as Broly film)! Jó lenne látni az általa irányított különleges erőket is.
toyotaro_draws_201901

Leke: Parancsot kaptunk a hazatérésre, úgyhogy Bardock és én visszamegyünk a Vegeta Bolygóra. És ti srácok?

Toma: Egy parancs a hazatérésre? Várj egy percet! Mi erről nem tudunk semmit.

Dodoria: Ha ha ha… azért, mert itt és most meghaltok.

Narrátor: Ez után elvesztették a kapcsolatot Toma-val és a többiekkel… Ez okozta Bardock gyanúját, hogy a hazatérési parancs valami többről szól.

Toyotaro kommentje: Ők Pumbukin, Selypa, Totapo és Toma! Úgy tűnik ők négyen is érintettek voltak a Broly filmben (szerk.: 2018-as Broly film)… vagy legalábbis én így képzeltem el.

toyotaro_draws_201902

Onio: Hmm? Egy bolygó felrobbant. Nem lehetett a Vegeta bolygó, ugye?

Onio felesége: Onio, drágám, ne aggódj emiatt. Inkább keressünk egy bolygót, ahol felépíthetjük a nyaralót.

Toyotaro kommentje: Ő Onio, aki Toriyama-sensei Neko Majin című mangájában bukkant fel! Még egyszer nekifutottam és elképzeltem hogyan kapcsolódhatna a Broly film eseményeihez… A sorozatokat, filmeket és spin-offokat tekintve a Saiya-jinek akik túlélték a robbanást az Goku, Vegeta, Nappa, Raditz, Broly, Paragus, valamint Tarble és Turles, továbbá… Onio-nak is túl kellett élnie.

toyotaro_draws_201903
Toyotaro kommentje: Ő Sealas. A Super Dragon Ball Heroes: World Mission játék főellensége. Alig várom, hogy játszhassak vele.
toyotaro_draws_201904
Toyotaro kommentje: A Great Saiyaman. Eleinte gyakran felbukkant napszemüveget viselve, de tetszik a siskaja is.
toyotaro_draws_201905

Toyotaro kommentje: “Ő Nail. Ha Freeza nem bánt volna el vele és nem egyesül Piccolo-val, akkor talán még most is békésen élhetne az Új Namekon… ő hozta az egyik legnagyobb áldozatot.”

toyotaro_draws_201906
Toyotaro kommentje: “Ő Monster Carrot vagy másik ismert nevén Boss Rabbit. Goku a Holdra száműzte büntetésként. A Holdra, amit kétszer is elpusztítottak vele együtt. Nem tudom, hogy életben van e vagy se, de szeretném újra látni nem csak a technikáját, amivel egy érintéssel répává változtat bárkit, hanem a képességét is, amivel életben tud maradni az űrben. Így segíthetne Goku-nak és barátainak.”
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
error: FIGYELEM: Ez egy másolás védett tartalom.