Dragon Ball Super Manga 75. fejezet vázlat oldalak és összefoglaló

Megérkezett a Dragon Ball Super manga 75. fejezet első 7 oldalának vázlata. Látható, hogy Vegeta igen komolyan meg akarja leckéztetni Granolah-t illetve, hogy valóban szabadjára enegedte a benne szunnyadó Saiya-jin ösztönöket és talán viszont láthatunk valami az igazi kegyetlen és brutális Vegeta-ból.

A teljes fejezet augusztus 18-án jelenik meg, saját magyar kiadásunk az utána következő egy hétben várható.

Fejezet címe: A Pusztítás Istenének Ereje

A fejezet azzal kezdődik, hogy Granolah meglepődik Vegeta új erejétől: „Egy erő, aminek nincs felső határ? Ez mégis mit jelentsen?” Ez nagyon boldoggá teszi Vegeta-t. Ezután Vegeta néhány Ki lövedékkel támad rá, de ezeket könnyen kivédi, majd hirtelen megjelenik Granolah előtt majd elkapja őt a gallérjánál fogva. Vegeta ezt mondja: „Mostanában eléggé megrészegültél az erődtől, nem igaz? Meg tanítom neked mit jelent az igazi hatalom.” Ezután Vegeta lefejeli Granolah-t és elhajítja. Követi őt arrafelé ahova hajította, majd pedig beledöngöli a földbe, aztán hirtelen megjelenik mögötte és elég keményen hátba rúgja. Granolah megpróbálja összeszedni magát és a mesterlövész képességét használni, de Vegeta ismét megjelenik mögötte és hátba rúgja. Ezután Granolah ráront Vegeta-ra és eltalálja a gyomrát. Vegeta vérezni kezd majd ezt mondja: „Minél jobban tombol bennem a küzdőszellem, annál erősebb vagyok!”

Nagyon izgatottan várjuk a teljes fejezetet, a hosszúhétvégére való tekintettel megpróbáljuk minél hamarabb elkészíteni a saját magyar kiadásunkat.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések