Dragon Ball Super: SUPER HERO – Akiyo Iyoku interjú részletek

Dragon Ball Super: SUPER HERO

A Nikkei Entertainment magazinban jelent meg egy interjú Akiyo Iyoku-val, a Dragon Ball Room vezetőjével (ők felelnek az új Dragon Ball tartalmak „fejlesztéséért”) a Dragon Ball Super: Super Hero filmmel kapcsolatban. Ebből olvashattok pár részletet @Herms98 angol fordításának köszönhetően.

Gohan és Gamma 1 harca eredetileg nem esőben zajlott volna, de Tetsuro Kodama, a rendező, úgy gondolta, hogy esőben jól mutatna, és Toriyama jóváhagyta.

Iyoku szerint Toriyama már a DBS: Broly megjelenése előtt elkezdett dolgozni a Super Hero forgatókönyvén. Ez némi változatosságot jelent a Broly film univerzum méretű csatáihoz és eseményeihez képest, a történet inkább a Földet fenyegető veszélyre koncentrál Gohan-nal és Piccolo-val a megszokott Goku és Vegeta duó helyett.

A film a Vörös Szalagrend „hadsereg” részlegét is bemutatja, hiszen a fő ellenség már jó ideje nem működött teljes értékű szervezetként. Ők inkább egy cselszövő, tréfás gonosztevő típus, mintsem egy személy, akit egyszerűen csak megverünk. Ráadásul Toriyama tervezhette meg az új bázisukat és járműveiket.

Valójában Magenta és Carmine gonosz cselszövései kulcsfontosságúak lesznek a film első felében. Mint egyszerű hétköznapi emberek, Magenta és Dr. Hedo talán nem rendelkeznek harci képességekkel, de nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a beszédstílusuk és a gesztusaik is megfelelőek reprezentálják szándékaikat és személyiségüket.

Míg a film nagy részét ezen „emberi drámának” szentelik, a CGI látványt a harci jeleneteknél is alkalmazzák majd, amelyek Gamma 1 és 2 embertelen sebességét és harci stílusát, valamint a tudós Gohan valódi erejét mutatják be. A rendező Kodama a CGI animációra specializálódott.

Túl sok újdonságok nem tudtunk meg a cselekményt illetően. A Vörös Szalagrend titokban erőt gyűjtött a gyógyszeripar álcája mögé bújva. Magenta beszervezi Dr. Hedo-t, hogy újraszervezzék a Vörös Szalagrendet, Hedo pedig létrehozza a Gamma 1-t és 2-t. A Gamma-k megküzdenek Gohan-nal és Piccolo-val, és kemény harcot vívnak velük. Hogy Pan edzésének milyen szerepe lesz, az egyelőre nem derült ki.

forrás: @Herms98

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések