Dragon Ball Super: SUPER HERO – új poszter és előzetes

Érkezett néhány új reklám anyag az idén érkező Dragon Ball Super: SUPER HERO című filmhez.

Az előzetes végén látható az, amit már nagyon sokan sejtenek egy ideje és több apró utalás is volt rá, hogy nem Gamma 1 és Gamma 2 lesznek a film végső ellenfelei, hanem bizony még készül egy android. A többség természetesen Cell-re tippel, de ez csupán csak feltételezés, illetve a rajongók régi vágya, hogy visszatérjen.

A hivatalos weboldal alján megjelent egy folyamatosan ismétlődő kép azokkal a karaterekkel, akiket biztosan látni fogunk a filmben:

Dragon Ball Super: SUPER HERO - új poszter és előzetes 1
KATTINTS A NAGYÍTÁSHOZ!

A poszter előtt egy kis infó és érdekesség a hivatalos Dragon Ball weboldalról. Bár van angol nyelv az oldalon, de én mégis a Herms98 (több, mint 10 éve foglalkozik japán szövegek fordításával) által lefordított eredeti japán szövegeket veszem alapul, ugyanis az angol változatban sokszor teljsen át van fogalmazva a szöveg, hiába lehetne érthetően lefordítani az eredeti japánt.

Valószínűleg néhányan már olvastátok az angol oldalon, hogy talán Piccolo sem marad fejlődés nélkül, ám a japán változat sokkal pontosabban fogalmaz.

A japán nyelv úgy hivatkozik rá, hogy „Piccolo (feszabadított rejtett erők)”, illetve hogy „Piccolo megmutatja a benne szunnyadó erőt”. Piccolo új erejét ugyan azokkal a japán kanjikkal írják le, mint Gohan Ultimate képességét/formáját. Az új előzetes egyik jelenetében pedig valószínűleg láthatjuk is ezt, mikor Piccolo karjairól eltűnnek a csíkok.

Végezetül pedig az új poszer, ami elég bitang lett 🙂

Dragon Ball Super: SUPER HERO
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések