DBS: Super Hero – új előzetes és promóciós anyag (SPOILERES)

AZ ALÁBBI PROMÓCIÓS ANYAGOK FELFEDIK A FILM ÖSSZES MEGLEPETÉSÉT, EZÉRT HA SZERETNÉD ELKERÜLNI A KOMOLYABB SPOILEREKET, NE GÖRGESS TOVÁBB.


Több mint két hete, hogy a Japán mozikban bemutatták a Dragon Ball Super: SUPER HERO filmet, mely cselekményéről írtunk egy részletes spoileres összefoglalót. Viszont most már eltelt annyi idő, hogy a Toei Animation nyugottan közzé tehet spoileresnek számító promóciós anyagokat, legyen az előzetes, kép vagy szöveg formájában.

Első körben jöjjön egy előzetes.

Alább pedig egy-egy kép és szöveges bemutatót Cell Max-ról, illetve Gohan és Piccolo új formájáról.

Dragon Ball Super: SUPER HERO Cell Max

„Cell Max”

Cell egy félelmetesen erős ellenfél volt, akit Dr. Gero a sejtek manipulálásával hozott létre. Ezúttal Gero unokája, Hedo használta zsenialitását, hogy megalkossa Cell Maxot, egy nagyobb, erősebb változatot az eredeti Cell tervrajzai alapján. Hedo azonban csak azért hozta létre Cell Maxot, mert Magenta ezt akarta, így ő maga nem nagyon kedveli Cell Maxot.

Ha Cell Max a terv szerint készült volna el, akkor egy olyan szuperember lett volna, akit még Broly sem tudott volna legyőzni, de mivel túl korán aktiválták, egy irányíthatatlan szörnyeteggé vált.

Ő egy rikító színű óriás, aki csak üvöltve tombol, szóval kicsit sajnálom a szinkronszínészt. Ráadásul egy ilyen veterán szinkronszínész. Annyira sajnálom.

– Akira Toriyama

Dragon Ball Super: SUPER HERO Narancs Piccolo

„Narancs Piccolo”

A kedvenc karakterem Piccolo, a csendes higgadtsága miatt. Ritkán látjuk őt ennyit beszélni és rohangálni, mint most, és talán ez az első alkalom, hogy egy rendes átváltozást is kapott.

Mivel neki nincs haja, ami egyenesen égnek állna, ezért ehelyett megpróbáltam nagyon izmosra tervezni. Viszont úgy gondoltam, hogy ez alapján önmagában nem lehet megmondani, hogy átváltozásról van szó, ezért narancssárgára színeztem, bár valószínűleg még mindig vannak olyan pillanatok, amikor nehéz lesz megkülönböztetni ezt a formáját a normálistól.

Lehet, hogy egy kicsit jobban túlzásba kellett volna esnem, de én személy szerint csak örülök, hogy végre a többiekkel egyenrangú harci erőt kapott.

A „Narancs Piccolo” név nem úgy hangzik, mintha ő találta volna ki? Mivel Piccolo nem jó az ilyesmiben.

– Akira Toriyama

Dragon Ball Super: SUPER HERO Fenevad Son Gohan

„Fenevad Son Gohan”

Gohan már jó néhány átváltozáson átesett a múltban, de ezúttal egy új erő ébredt fel benne.

Gohan elérte a saját egyedi evolúcióját, ami azokon az érzéseken alapszik, amiket kisfiúként átélt. Ezt az átalakulást „Fenevad Son Gohan”-nak neveztem el, abban az értelemben, hogy a benne lévő vadállat felébredt.

A dizájnt ijesztő arccal és sápadt bőrrel próbáltam megrajzolni, de valahogy ez nem illett Gohanhoz. Így ehelyett inkább csak a szokásos nagy, égnek álló hajat adtam hozzá, ami meglepően jól sikerült: mindenki azt mondta, hogy „annyira királyul néz ki!”, amiért valójában rendkívül hálás voltam.

Őszintén szólva nem tudom, milyen dizájnt kellene használnom, ha a jövőben tovább fejleszteném a karakterét (nevet).

– Akira Toriyama

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések