Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super Manga: 65. fejezet vázlatok

Megérkezett a Dragon Ball Super Manga 65. fejezet első 8 oldalának a vázlata és az összefoglaló. FONTOS! Az első nyolc oldal összefoglalója, nem az egész fejezeté! A V-Jump szerkesztőjével közéttet október 14-i interjúból kiderült, hogy a 8. oldal egy amolyan cliffhanger a 9. oldal történéseihez.

Összefoglaló (8 vázlat oldal)

Krillinnel kezdődik a fejezet, ahogy a harcteret figyeli. Látja, hogy Goku rendben van és, hogy egyáltalán nincs szüksége Senzu-ra. Eközben Goku porrá zúzza a Moro-ra nehezedő sziklát és felszólítja, hogy álljon fel. Moro talpra áll, majd észreveszi, hogy Goku eltűnt majd pedig hirtelen felbukkan Krillin mellett. Moro kíváncsi, hogy ki ez a fickó. Goku elveszi a Senzukat Krillin-től majd pedig ismét eltűnik, mielőtt Krillin reagálni tudott volna.

Goku elmondja Moro-nak, hogy segít neki, ha beleegyezik, hogy visszatér a Galaktikus Börtönbe. Be kell tartania egy ígéretet, miszerint soha többé nem szökik meg.

Moro meglepődik és beleegyezik, majd pedig megígéri, hogy többé nem tesz hasonló dolgokat.

Goku ad neki egy Senzut.

Goku tudatja Moro-val, hogy ha megeszi a Senzut, akkor teljesen helyreáll az ereje. Meg kell gyógyulnia, hogy fel tudja magát adni Jaco-nak és el tudja szállítani a Galaktikus Börtönbe. Jaco-t teljesen leskollják Goku cselekedetei.

Moro megeszi a Senzu-t, Krillin pedig megkérdőjelezi Goku épelméjűségét.

Moro visszanyeri az erejét és meglepődik, hogy mennyivel jobb a Senzu, mint Seven-Three öngyógyító képessége. Jaco elmondja Goku-nak, hogy nem kell meggyógyítania Moro-t.

Goku emlékezteti Moro-t, hogy be kell tartania az ígéretét.

Moro válaszol: “Természetesen. Köszönöm Son Goku. Viszont egy dolgot még meg kell tennem. Vagyis… megölni téged!” Moro rátámad Goku-ra, aki továbbra is teljesen nyugodt marad.

EMLÉKEZTETŐ: A V-Jump szerkesztőjével közéttet október 14-i interjúból kiderült, hogy a 8. oldal egy amolyan cliffhanger a 9. oldal történéseihez.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések