Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super Manga: 69. fejezet vázlat oldalak és infók

Megérkezett a Dragon Ball Super manga 69. fejezet első 10 oldalának vázlata és azok összefoglalója.

A teljes fejezet február 19-én jelenik meg, előtte egy-két nappal még várhatók kiszivárgott oldalak a fejezetből.

Összefoglaló (10 vázlat oldal)

Cím: A Creal bolygó örökösei

Granolah visszatér a Cereal bolygóra. A Cerealokat 40 évvel ezelőtt írtotta ki Freeza serege, de a Heeta banda épített a bolygón egy új várost, ahol a Suga faj tagjai (a bolygójuk elpusztult) letelepedhettek.

Granolah megkéri az egyik Suga mérnököt, hogy javítsa meg a hajója sérült bal szárnyát. Granolah-nak egy ideig nem lesz új megbízása, így bőven lesz idejük a javításra.

Nem sokkal később az egyik Suga boltos megkérdezi Granolah-t, hogy ő és a nagyapó miért nem költöznek a városba. A Suga faj tagjai örülnének neki. A kettejük beszélgetéséből kiderült, hogy Granolah a hegyekben él valakivel, akit nagyapónak hív és 500 évnél is idősebb. Granolah elmondja, hogy nagyapó egy olyan fajhoz tartozik, ami nagyon hosszú életet él.
A boltos ad neki egy extra üveget ajándékba. Granolah kétség kívül nagyon népszerű.

Granolah baráti kapcsolatot ápol a Suga faj tagjaival, de ő inkább a hegyekben él, a városon kívül. Onnan láthatja a város romjait, ahol felnőtt, és mindig emlékezhet, hogy a Freeza sereg mit művelt a népével.

Beerus megkérdezi Vegeta-t, hogy a Saiya-jinek hány bolygót pusztítottak el. Vegeta azt mondja, hogy a Saiya-jinek harcra születtek, viszont a bolygók elpusztításával és elfoglalásával csak a Freeza sereghez való csatlakozás után kezdtek el foglalkozni.

Beerus megkérdezi, hogy Freeza-t próbálja e okolni a Saiya-jinek bűneiért, de Vegeta nemmel válaszol. Vegeta király hatalomvágya vezetett a Saiya-jinek pusztulásához.

Tehát az volt a Saiya-jinek sorsa, hogy kipusztuljanak? Beerus ezt hülyeségnek tartja. Vegeta nem érti a dolgot: mi köze van a Saiya-jinek múltjának ahhoz, hogy Beerus megmutatja nekik a Pusztítás Isteneinek egyik technikáját (vagy technikáit). Beerus azt mondja, hogy elég szoros a kettő közötti kapcsolat.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések