Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super pletyka rovat a folytatásról

Elsőre úgy tűnik, mintha a WorldScreen.com megerősítette volna a Dragon Ball Super folytatását, de lássuk mi történt pontosan. NAPTE információk alapján a WorldScreen.com a következőt közölte le egy Toei Animation-nel kapcsolatos cikkben:

The company is also making more episodes of Dragon Ball Super, a Japanese fantasy martial arts action series in the Dragon Ball media franchise that follows Goku in the aftermath of Majin Buu’s defeat and as God of Destruction Beerus awakens.

A cég új epizódokat készít a Dragon Ball Super-hez, ami egy Japán harcművész fantasy sorozat a Dragon Ball franchise-on belül és Goku kalandjait követi Majin Buu legyőzése és a Pusztítás Istene Beerus ébredése után.

Az eredeti cikk, köszönjük a Kanzenshuu-nak a képet.

Dragon Ball Super pletyka rovat a folytatásról 1

Mi is az a NAPTE? A cég teljes neve National Association of Television Program Executives, ami magyarul durva fordításban annyit jelent, hogy Televíziós Program Igazgatók Országos Szövetsége. A NATPE-nek jelenleg is folyik egy konferenciája Miami-ban, ahol már kész vagy készülőben lévő projektek licenceit kínálják eladásra.

A leírtak alapján örülnünk kéne hiszen úgy tűnik egy baki miatt véletlen megerősítették a Dragon Ball Super folytatását. Igen, viszont a Toei Animation állást foglalt az üggyel kapcsolatban és a Anime News Network-ön keresztül tagadták a dolgot:

International media news website World Screen posted a spotlight on Toei Animation on Monday and said that the company is “making more episodes of Dragon Ball Super.” However, Toei Animation denied having “mentioned or announced” more episodes of Dragon Ball Super, and told ANN that the report “is not true at this moment.”

Egy nemzetközi média hírekkel foglalkozó weboldal a World Screen egy Toei Animation-nel kapcsolatos cikkében azt közölte le, hogy “új epizódok készülnek a Dragon Ball Super-hez”. Azonban a Toei Animation tagadja, hogy említést tettek volna további Dragon Ball Super epizódokról, illetve azt is elmondták az Anime News Network-nek, hogy sajnos jelenleg nem szolgálhatnak információval a folytatásról.

A World Screen közben korrigálta a cikkét és már úgy kezdődik, hogy: “The company also has in its catalog Dragon Ball Super” – A cég katalógusában továbbá szerepel a Dragon Ball Super is. [link]

Gyors tagadás és gyors korrigálás a szivárogtató cikkben. Vajon mi állhat az egész mögött? Természetesen a YouTube és Twitter már tele van azzal, hogy senki ne dőljön be a Toei Animation cáfolatának, gyorsan lépniük kellett valamit, hiszen tisztán látszik, hogy még egyáltalán nem állnak készen egy hivatalos bejelentésre.

Az én szubjektív véleményen szerint igaz lehet az is, hogy valóban történt egy elszólás és a World Screen nem csak félreértett valamit vagy téves infókat közölt volna le, és igazi lehet a Toei Animation cáfolata is, miszerint nem készülnek jelenleg új epizódok a Dragon Ball Super-hez.

Persze örülnénk ha a World Screen korábbi és azóta korrigált információi valósnak bizonyulnának viszont óvakodjon mindenki azoktól a cikkektől és YouTube videóktól amikben már konkrét tényként közlik a Dragon Ball Super folytatását. Ne okozzon magának senki feleslegesen csalódást, viszont reménykedni persze továbbra sem bűn 🙂

szerk. 1: Olyan információkat is olvasni, hogy a NATPE konferencián nem szokták sorozatok régi epizódjait eladásra kínálni, tehát ezen infók alapján ha tényleg szerepel a Toei Animation repertoárjában a Dragon Ball Super, akkor azoknak új vagy készülő epizódoknak kell lenniük. Mivel a NATPE egy zártkörű konferencia a szakmán belül, ezért fenntartásokkal kell ezt az infót is kezelni.

szerk. 2: A WorldScreen.com időközben kiadott egy helyesbítést mely szerint az eredeti cikk pontatlan információkat tartalmazott a Dragon Ball Super új epizódjait illetően és a Toei Animation nem tervez további részeket vagy új sorozatot.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések