Super Dragon Ball Heroes: World Mission – Nemzetközi megjelenés (Nintendo Switch/PC)

A Bandai „Dragon Ball Games Super Showcase” című élő közvetítése alatt a korábban csak Japán megjelenéssel rendelkező és Nintendo Switch exkluzívként kezelt Super Dragon Ball Heroes: World Mission játékhoz bejelentették a nemzetközi verziót illetve nem csak Nintendo Switch-en, hanem PC-n is elérhető lesz Steam-en keresztül. A megjelenés 2019. április 5. (Japánban április 4.)

Super Dragon Ball Heroes: World Mission - Nemzetközi megjelenés (Nintendo Switch/PC) 1

A Super Dragon Ball Heroes: World Mission egy kézi konzolra és PC-re tervezett változata a Japán árkád kártya játéknak a Super Dragon Ball Heroes-nak. A játéknak saját egyedi története van, melyben Shiirasu, aki ellenfélnek tekinthető, de mégis a Galaktikus Őrjárat szimbólumát viseli, ellátogat a Xenoverse játékokból is ismert „Time Nest”-be, hogy elbeszélgessen az igazságszolgáltatásról Trunks-szal és az Idő Kaioshin-jével. A bemutató alatt Shiirasu nevének angol megfelelője is kiderült.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission - Nemzetközi megjelenés (Nintendo Switch/PC) 2

A játékban 350 karakterrel és azok összesen 1160 darab kártyájával (variációjával) tudjuk majd erősíteni gyűjteményünket és csapatunkat. A játékban kiemelt hangsúlyt kap a megfelelő csapat összeállítás és a taktika.

forrás: [link]

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések