Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Dragon Ball Super: SUPER HERO – Toriyama üzenete

Végre láthattam a kész Dragon Ball Super: SUPER HERO filmet. Röviden szólva, ez egy csodálatos anime film!

Persze, hogy az eredeti alkotó ezt mondja, lehet, hogy nem a legmeggyőzőbb érv, de nem tudtam nem izgulni, miközben néztem! Egy öregember vagyok, és mégis izgatott lettem.

Tekintettel arra, hogy az univerzumba és más hasonló nagyszabású helyszínekre jutottak el, úgy gondoltam, hogy visszatérek a gyökerekhez, és a történet a Földön, egy kis területen játszódik. Nem csak ez, de az ellenség, a Vörös Szalag Hadsereg, egy olyan szervezet, amely nem volt túl ütős, amikor megalkottam az eredeti sorozatot.

Ráadásul Goku és Vegeta most nem is főszereplők. Azt hiszem, sikerült érdekessé tennem a történetet, de folyton aggódtam, hogy talán túlságosan visszafogottá tettem.

Aztán jött a rendező, Kodama, és a tehetséges animációs stáb.

Fogtak egy – az utóbbi idők Dragon Ball világához képest – viszonylag kis volumenű történetet, és páratlan érzékkel, valamint a legújabb látványvilággal egy példátlan és elképesztő filmet csináltak belőle!

Különösen az utolsó felében, a zuhogó eső utáni harcoktól libabőrös lettem a vizuális felépítéstől és a profizmustól… Bizsergettem a látványtól, és az adrenalinszintem folyamatosan emelkedett!

Piccolo elképesztő! Gohan elképesztő! Gamma 1 és Gamma 2 és mindenki elképesztő!

Általában nagyon nyugodt vagyok, ha a saját munkáimról van szó, de nem tudtam nem erre gondolni.

Még sosem történt ilyen velem. Hálásnak éreztem magam a sok munkáért, amit beletettem, a szerkesztőmmel való tanácskozásért, meg mindenért.

Mindez a rendezőnek, Kodama-nak, az animációs stábnak, az őket támogató összes munkatársnak, a szinkronszínészeknek és a Shueisha szerkesztőinek köszönhető, akik fáradhatatlanul dolgoztak, hogy ez a lehető legjobb film legyen.

Nem érzek mást, csak hálát. Én személy szerint annyira elégedett vagyok, amennyire csak lehetek.

Ha valaki tétovázik, hogy megnézze-e ezt a filmet, és azt gondolja, hogy „Dragon Ball, hmm?”… Kérem, higgyen nekem, és nézze meg. Biztos vagyok benne, hogy mire kijöttök a moziból, fel leszetek dobva!

Dragon Ball Super: Super Hero
Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések