Super Dragon Ball Heroes: hírek és érdekességek

Május 9-én, a Goku napi Super Dragon Ball Heroes streamben és utána kaptunk néhány érdekességet, ami nem csak a Japánban elérhető árkád kártyajátékot, hanem a promóciós sorozatot is érinteni fogja.

Először is, amennyiben lemaradtál a vasárnapi részről, úgy mindenképp pótold be, mielőtt tovább haladsz: [LINK]

Első körben itt a Big Bang Mission 8. kampányának előzetese, a végén egy meglepivel 🙂

Ahogy arról már korábban írtunk és az előzetesből is kiderül, érkezni fog Cell, valószínűleg nem csak a játékban, hanem a promóciós animében is.

A következő videó az újdonsült Maszkos Saiya-jinhez, Goku Blackhez kapcsolódik.

A játékosok egy új Goku Black formára számítanak, egy SSJ Rosé 2-re, viszont az biztos, hogy valami hatalmas új erőre fog szert tenni Gokuék régi-új ellenfele. Az ezzel kapcsolatos részleteket valószínűleg már csak a Big Bang Mission 9. kampányával fogják bemutatni.

2016-ban indult a Super Dragon Ball Heroes, 2018-ban a Universe Mission történetív, 2020-ban pedig a Big Bang Mission történetív…

2022 tavaszán pedig ismét egy új Mission, egy új történetív veszi majd kezdetét, ami természetesen a promóciós animét is érinteni fogja. Kíváncsian várjuk merre halad majd a történet.

A hivatalos weboldalra felkerült Cumber és Turles karakter profilja (a többiek karakter profilja)

Super Dragon Ball Heroes: hírek és érdekességek 1
Super Dragon Ball Heroes: hírek és érdekességek 2

Bár eddig is sejthető volt, de kettejük karater profiljából most már megerősítést nyert, hogy a Gonosz Saiya-jin (Evil Saiya-jin) nem csak egy megnevezés, hanem egy forma. Ezt a formát úgy lehet elérni, ha a nagyobb erő érdekében egy Saiya-jin színtiszta gonszsággal tölti el a szívét (hogy ezt milyen módon teszi, az rajta múlik), aminek következtében elárasztja a gonosz aura és eléri a Legendás Gonosz Saiya-jin formát. Ez a forma hasonló “frizurát” eredményez, mint az SSJ3. Reméljük a jövőben újabb infókat kapunk majd a Gonosz Saiya-jin formáról és annak eredetéről.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések