Dragon Ball Super Manga 70. fejezet: kiszivárgott spoileres oldalak

Megérkeztek a szokásos kiszivárgott képek a Dragon Ball Super manga következő fejezetének nyomtatott kiadásából. A fejezet holnap délután jelenik meg angolul digitális formában a viz.com -on (amerikai VPN szükséges, pl. Opera böngésző beépített funkciója) és a MANGA Plus -on. Mi a viz.com -on megjelenő oldalakat szoktuk használni.

Először mindenképp a korábban közzétett vázlatokat és azok összefoglalóját nézzétek meg, ha még nem tettétek, így fognak teljes értelmet nyerni ezek az oldalak: [LINK]

Viszont most következzenek a kiszivárgott képek, illetve egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon spoileres infó a végén.

Sajnos most nem kaptunk olyan részletes összefoglalót, mint szoktunk, ahogy látjátok a dialógusok 90%-a ki lett retusálva, így csak találgathatunk pontosan mi történik, viszont azt meg tudtuk, hogy mi zajlott le Granolah és az új Sárkány között.

Sárkány: Erősebbé tudlak tenni úgy, hogy megkapsz minden erőt, amit az életed végéig edzéssel elérhettél volna.
Granolah: Ez azt jelenti…
Sárkány: Hogy az életed lerövidítésével az univerzum legjobbja lehetsz…
Granolah: Mennyi időm marad hátra… az életemből…
Sárkány: 3 év…

Illetve Whis felfigyel Granolah-ra: „Értem… ez problémát jelenthet…”

Ennél pontosabb fordítást és infókat az angolul holnap megjelenő teljes fejezetből fogunk kapni. Igyekszünk minél előbb elkészülni a magyar változattal.

Mindenki várja meg a teljes fejezetet, mielőtt elkezd messzemenő következtetéseket levonni a semmiből, mert nagyjából most annyi infót kaptunk arról, hogy mi is történik majd.

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések