Super Dragon Ball Heroes: 7. rész – Magyar felirattal

Mi az a Super Dragon Ball Heroes? Előző cikkeinkből kiderül: [link]

A feliratot bbelthazor kérésére most én készítettem el.

Super Dragon Ball Heroes – 7. rész:
Zamasu feltámadt?! Felgördül a függöny, az Univerzumok közti viszály előtt!

Letöltés | Online videó

Dragon Ball Heroes – 8. rész: A végső, legerősebb harcosok támadása! A 6-os Univerzum pusztulása!
Várható bemutató: 2019. Február
Rövid beharangozó: Trunks és a többiek kiélezett harcot vívnak Oren és Kamin együttes támadásaival szemben. A csata kellős közepén megjelenik a Központi Zónából Hearts, aki felfedi szörnyű tervüket.

Super Dragon Ball Heroes: 7. rész – Magyar felirattal 1

A Super Dragon Ball Heroes új Saga-ja: Univerzumok közti viszály

A Börtönbolygón vívott harc csak a bemelegítés volt. Egy erőteljes új ellenség, a „Központi Zóna” harcosai mozgásba lendültek!

A „Központi Zóna” a Börtönbolygó összeomlása közben bukkan fel.

Ennek a titokzatos, káprázatos piros területnek a középpontjában az „Univerzum Mag” áll, amely elég hatalmat rejt magában egy Univerzum létrehozásához.

A Börtönbolygón végzett kísérletei során Fu az „Univerzum Magba” továbbította az összes gyűjtött energiát egy új Univerzum megteremtésének reményében, de végül nem tudta elérni a céljait.

Zamasu közvetlenül a Börtönbolygó pusztulása előtt bukkant fel. Úgy tűnik, hogy a Börtönbolygó legerősebb és leggonoszabb harcosai a „Központi Zónában” voltak elzárva!

A Börtönbolygó pecsétjének pusztulásával elszabadultak a „Központi Zóna” harcosai az univerzumokban, hogy véghezvigyék tervüket, mely az összes istenség eltörlése…

Az Univerzumok legerősebb harcosai lélegzetelállító harcot vívnak a túlélésért a „Központi Terület” legádázabb szörnyetegei ellen.

És mi lett a sorsa Goku-nak, akinek sikerült aktiválnia az Ultra Ösztönt és legyőzni a Cumber-t, de elérte a Börtönbolygó pusztulása…?

forrás: [link], [link]

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések