Super Dragon Ball Heroes: 9. rész – Magyar felirattal

Mi az a Super Dragon Ball Heroes? Előző cikkeinkből kiderül: [link]

Super Dragon Ball Heroes – 9. rész:
Goku újjáéledt! A legerősebbek összecsapása!!

Letöltés | Online videó

Super Dragon Ball Heroes – 10. rész: Ellentámadás! Heves Támadás! Goku és Vegeta!
Várható bemutató: 2019. április
Rövid beharangozó: Goku aktiválta az alap Ultra Ösztönt és összecsapott a Központi Terület harcosaival. Vegeta, akivel Oren meglepetésszerűen olvadt össze, majd szét robban a dühtől. Vajon elkezdődik az ellentámadás a Központi Terület szinte határtalan erővel rendelkező harcosai ellen?

Super Dragon Ball Heroes: 9. rész – Magyar felirattal 1

A Super Dragon Ball Heroes új Saga-ja: Univerzumok közti viszály

A Börtönbolygón vívott harc csak a bemelegítés volt. Egy erőteljes új ellenség, a „Központi Zóna” harcosai mozgásba lendültek!

A „Központi Zóna” a Börtönbolygó összeomlása közben bukkan fel.

Ennek a titokzatos, káprázatos piros területnek a középpontjában az „Univerzum Mag” áll, amely elég hatalmat rejt magában egy Univerzum létrehozásához.

A Börtönbolygón végzett kísérletei során Fu az „Univerzum Magba” továbbította az összes gyűjtött energiát egy új Univerzum megteremtésének reményében, de végül nem tudta elérni a céljait.

Zamasu közvetlenül a Börtönbolygó pusztulása előtt bukkant fel. Úgy tűnik, hogy a Börtönbolygó legerősebb és leggonoszabb harcosai a „Központi Zónában” voltak elzárva!

A Börtönbolygó pecsétjének pusztulásával elszabadultak a „Központi Zóna” harcosai az univerzumokban, hogy véghezvigyék tervüket, mely az összes istenség eltörlése…

Az Univerzumok legerősebb harcosai lélegzetelállító harcot vívnak a túlélésért a „Központi Terület” legádázabb szörnyetegei ellen.

És mi lett a sorsa Goku-nak, akinek sikerült aktiválnia az Ultra Ösztönt és legyőzni a Cumber-t, de elérte a Börtönbolygó pusztulása…?

forrás: [link], [link]

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések