Amennyiben szeretnéd támogatni a szerver havi költségeit, úgy kattints az alábbi gombra a lehetőségekért.

Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók

Először is tisztázzuk le sokadjára is, hogy mi az a Super Dragon Ball Heroes.
A Super Dragon Ball Heroes egy csak Japánban elérhető árkád játék, ami ugyan így Super Dragon Ball Heroes címmel kapott egy mini sorozatot, melynek célja a játék népszerűsítése. Az új részek mindig akkor jönnek ki, mikor a játékkal kapcsolatban történik valami esemény pl. egy új küldetés vagy történetszál kezdetét veszi, esetleg bekerül egy új karakter.
Ebből adódóan ezt a mini sorozatot nem a nyugati piacra szánták, Japánon kívül semmilyen más országban nem érhető el legális úton.

És akkor következzenek az új karakter leírások.

Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók 1
Név: Hearts
Hangja: Takehito Koyasu

Képességével képes olvasni a szívekben, így tudja kordában tartani a Központi Zóna harcosait. Az a terve, hogy az „Univerzum Mag”-ot használva, mely képes egy teljesen új univerzumot teremteni, elpusztítsa a Mindenség Urát és megdöntse hatalmát. Az nem tisztázott, hogy pontosan mi az indítéka.

Az angol fordító jegyzete: a képességének neve „read hearts”, azaz olvasni a szívekben, több mint valószínű, hogy inkább egy gondolatolvasó képesség lehet és a karakter nevére utalva egy szójátékot alkottak belőle.
Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók 2
Név: Kamin
Hangja: Minami Tsuda

Egy mesterséges életforma a 6-os Univerzumból. Oren ikertestvére. Képességei a regeneráció, bénítás, elme-irányítás stb. Az Orennel közösen végrehajtott rendkívüli kombinációknak köszönhetően felülmúlnak bárkit.
Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók 3
Név: Oren
Hangja: Yuta Kasuya

Egy mesterséges életforma a 6-os Univerzumból. Kamin ikertestvére. Képességei megegyeznek Kaminéval. Egyszerűen csak élvezi a harcot és elég erős ahhoz, hogy felülkerekedjen Hit-en.
Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók 4
Név: Cumber
Hangja: Rikiya Koyama

Egy Saiya-jin, aki a Központi Zónában volt elzárva. A hatalmas erejét felhasználva elszabadult börtönéből, és tombolásba kezdet a Börtönbolygón, majd pedig rá támadt Goku-ra és a többiekre. Goku az Ultra Ösztönt használva végül legyőzte őt, de a holléte jelenleg ismeretlen.
Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók 5
Név: Lagss
Hangja: Shino Shimoji

Egy faj utolsó túlélője, amelynek az alap eleme az üveg. Képességeit nézve képes ellenfeleit üveggé változtatni, illetve a semmiből üveget létrehozni. Az egyedülálló képességei miatt fiatal kora óta nehéz körülmények között nőtt fel, és bár nem látszik rajta, de rendkívül magas harci erővel rendelkezik.
Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók 6
Név: Egyesült Zamasu
Hangja: Shinichiro Miki

10-es Univerzum egykori Kaioshin jelöltje. Fu őt is elfogadt és elzárta a Központi Zónában. Együtt működik Hearts-szel a Mindenség Urának elpusztítására és hatalmának megdöntésére irányuló tervén. Azonban a valódi célja még nem világos.

Lehet, hogy már olvastátok, de nem árt egy kis ismétlés az új Saga összefoglalóját illetően.

A Super Dragon Ball Heroes új Saga-ja: Univerzumok közti viszály

A Börtönbolygón vívott harc csak a bemelegítés volt. Egy erőteljes új ellenség, a “Központi Zóna” harcosai mozgásba lendültek!

A “Központi Zóna” a Börtönbolygó összeomlása közben bukkan fel.

Ennek a titokzatos, káprázatos piros területnek a középpontjában az “Univerzum Mag” áll, amely elég hatalmat rejt magában egy Univerzum létrehozásához.

A Börtönbolygón végzett kísérletei során Fu az “Univerzum Magba” továbbította az összes gyűjtött energiát egy új Univerzum megteremtésének reményében, de végül nem tudta elérni a céljait.

Zamasu közvetlenül a Börtönbolygó pusztulása előtt bukkant fel. Úgy tűnik, hogy a Börtönbolygó legerősebb és leggonoszabb harcosai a “Központi Zónában” voltak elzárva!

A Börtönbolygó pecsétjének pusztulásával elszabadultak a “Központi Zóna” harcosai az univerzumokban, hogy véghezvigyék tervüket, mely az összes istenség eltörlése…

Az Univerzumok legerősebb harcosai lélegzetelállító harcot vívnak a túlélésért a “Központi Terület” legádázabb szörnyetegei ellen.

És mi lett a sorsa Goku-nak, akinek sikerült aktiválnia az Ultra Ösztönt és legyőzni a Cumber-t, de elérte a Börtönbolygó pusztulása…?

A rajta olvasható szöveg: „Elpusztítjuk az összes Istent és megdöntjük hatalmukat.”

Super Dragon Ball Heroes: új karakter leírások és infók 7

forrás: [link], [link], [link], [link]

Facebook
Twitter
Reddit
Tumblr

Hasonló bejegyzések